Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Irodai álmennyezeti lapok...

Irodai álmennyezeti lapok hangszigetelésre?

Figyelt kérdés

Van egy utcáról nyíló alagsori helyem, amiben barkácsműhelyt szeretnék berendezni, felettem viszont lakás van.

Villamos jár a ház előtt, szóval nem én vagyok a leghangosabb legény a vidéken, de ettől függetlenül szeretnék jófej lenni és amennyire lehet csillapítani a kalapálás és köszörülés zaját.

Túl vastag réteget viszont nem tudok feltenni, a befelé nyíló bejárati ajtó és a plafon között 3cm hely van, ebbe kell beleférni.

A munkahelyemen felújítottak és volt alkalmam kézbe venni ilyen panelt. Ilyen préselt ásványgyapotnak tűnik, van rá esély, hogy valamennyire fogja a hangot?

ma 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Valamennyire biztosan...

De nem biztos, hogy ott jó a műhely. Az állandó kalapálásod csendháborításnak minősülne.

Valamint a falak, aljzat, mindenfele viszik a hangot.

ma 12:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor már inkább valami hasonlót tennék fel:

[link]

Bár ez sem fog sokat fogni, de ez legalább erre való.

ma 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:

@1

A tulajdoni lapon is műhely a besorolása, szóval ez a hely eredetileg is műhelynek való. Emellett ott a villamos is ami rázza az egész házat, szóval nem egy csendes környezetben fogok kalapálni. Meg nem tömeggyártás lesz ott, csak hobbi barkácsolás.

Ez csak egy kis extra kedvesség lenne részemről, illetve bontottan ezek a lapok se drágák.

ma 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!