Túl hangos a téglavágó?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy téglavágó gépem, ami iszonyatosan hangos(mint egy flex amivel betont vágnak) és nem szeretném a szomszédokat magamra haragítani, hogyan lehetne lecsökkenteni a zaját a gépnek? Valami hangszigetelő anyaggal körbe kéne burkolnom?
júl. 27. 17:11
3/8 A kérdező kommentje:
Ha ilyen szomszédaim nem foglalkoztatna hogy hangos a gép 😅
júl. 27. 17:50
4/8 A kérdező kommentje:
Ha ilyen szomszédaim lennének nem foglalkoztatna hogy hangos a gép*
júl. 27. 17:51
5/8 anonim válasza:
Beszéld meg velük amikor használnád, hogy nem e zavarod őket.
A kemény anyagok darabolása mindíg zajjal jár.
6/8 anonim válasza:
Ez a gép, nem kertvárosi ház udvarára való. Tudom, mert én is dolgoztam ilyesmivel.
7/8 anonim válasza:
Ha kisebbre veszed a fordulatszámát a motorjának, akkor halkabb lesz, de lassabban is fog dolgozni. Minél lassabb, annál halkabb. Ha teljesen leáll, az a leghalkabb, de addig nem kell menni azért.
8/8 anonim válasza:
Gondolom soha senki nem nyír füvet, nem fűt senki fával, véletlenül se megy a kétütem koncert Dolby Atmosban egész rohadt évben. Majd nyilván neked kell nyitni a sort nekiállni esdekelni, hogy szabadna-e telibefosni mindenki pihenőidejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!