Nyílt egy nyitott szórakozóhely Óbuda szívében, csendes, békés lakótelepen. Tavasztól-őszig hétvégente óriási bulikat tartanak, hajnali 4-5-ig üvöltő, dübörgő zenével. Több száz lakó éjszakáit megkeserítve ezzel. Mit lehetne tenni ezellen?
Tudom, miről van szó.
Annyira mindig engedélyekre meg önkormányzatra hivatkoznak, hogy meggyőződésem, hogy van valami megállapodás, ami mindenkinek jó. Célszerű lenne olyan helyi önkormányzati képviselőnél jelezni ezt, akit tényleg érdekel az egész: idén két kutyapártos is bekerült. Én Kiss Lászlóban nem bízok.
Mad Garden, 1033.Miklós téren
Persze biztosan nem tudom, van-e engedély vagy sem.
Hát, Kiss Lászlóban én sem. :/
Persze ilyenkor moshatják a kezüket, hogy ők lakodalomra kiadják, de ez akkor is az ő felelősségük.
Szólj, ha van valami fejlemény vagy előrelépés. De lehet, hogy ha ősszel megalakul az új testület, és felveszem a kapcsolatot velük.
Jó lenne, ha történne valami változás.
Olyan jó kis csendes, nyugis kerület volt előtte.
Rendben :)
Köszönöm a válaszokat.
Menj le te is bulizni....
Mindjárt máshogy fogsz gondolkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!