Mennyire kell hogy egyenes legyen a fal? Milyen mennyiségben tehetek csemperagasztót?
Figyelt kérdés
Fürdőszoba burkolás előtt állok, régi parasztház, ami sose látott egyenes falat, se derékszöget. Nagyjából kivakoltam, de mivel nem vagyok kőműves, így nem tökéletes, plusz a vízem is elég méllyen van már a falba. Tudom, hogy a burkolás se lesz könnyű, és tökéletes, de szeretném magam csinálni, mivel érdekel, és szeretném megtanulni.tegnap 11:06
1/3 anonim válasza:
A csempe,meg a járólap legyen egyenes,a fal kit érdekel...
2/3 anonim válasza:
Ahogy #1 mondja. A csempét kell majd szintezni a lehető legprecízebben, igazából a burkoló szakma itt kezdődik.
3/3 anonim válasza:
Mennél egyenesebb a fal,annál könnyebben ragasztod fel a csempét.
A burkolók is megcsinálják a falat egyenesre,ha kőműves silány munkát végzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!