Stukkót csak egyenes falhoz lehet tenni? Vagy mivel lehetne orvosolni a fal görbeségét, egyenletlenségét?
A folyosón ferde a mennyezet, azt csak az álmennyezet oldaná meg. Viszont a falak is kicsit görbék, egyenletlenek. Ide szerintem még öntapadós tapétát sem lehet rakni, mert csak még jobban kidobná a görbeséget. Olyan régi, parasztos veranda stílusú a fal. Mivel lehetne ezt olcsón modernizálni egy kicsit?
Köszönöm
Igen, teljesen logikus, köszönöm 😅
Csak végső elkeseredésemben írtam. Lehet ilyenkor valahogy optikailag javítani a falon?
Hát ugyan fel lehet rakni, de nyilván az is kanyargós lesz, ha nem akarsz 2 centis "réseket" kihúzni akrillal.
Amúgy ebben a házban én komolyan elgondolkodnék, hogy a stukkó hiánya-e a legnagyobb probléma :))
Ez nem konkrétan a mi folyosónk, neten találtam a képet. Bár gondolom nem a miénk is olyan anyaggal épült.
Ablakcsere miatt az ablakok körül le lett javítva, plusz a többi helyen is javítgatva glettel, csiszolva, festve... Remélem legalább egy évig ellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!