Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kárpitoztatok már otthon...

Kárpitoztatok már otthon magatoknak széket?

Figyelt kérdés

Mennyire nehéz? Van ehhez szükséges "oktató" anyag, akár youtube-on?

Sosem csináltam ilyet, azt sem tudom mi kell hozzá, de ha úgy adódik megpróbálnám. 5db szék van.

[link]

dec. 18. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Egy karfás tonett szék ülő részét.

[link]

dec. 18. 07:23
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Tűzőgép azért kell hozzá, na meg olló, ragasztó, új szivacs és az új kárpit anyaga. Ha csak az ülőkét akarod újrapárnázni, szerintem nem bonyolult, hisz ott a régi anyag szabásmintának és látni is fogod oktatóvideó nélkül is, ahogy leszeded, hogyan lett felrakva.
dec. 18. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Olyan jól sikerült hogy ki is dobtam a pcsába🫤
dec. 18. 08:42
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Addigra jöttem bele mire végeztem néggyel.

Első kettőt inkább újra csináltam, végül egész jók lettek.

Kell hozzá kárpit, szivacs, olló és tűzőgép.

Tűzőgépnek a masszívabbat használtam amivel raktárakban a faládákra teszik fel a cetliket.

dec. 18. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nem nehéz, egy kárpitós tűzőgép kell hozzá.
dec. 18. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Aki sosem csinálta, és amúgy nívós bútora van, aminek csak a kárpitja ment tönkre, az NE kárpitozzon! A kárpitos az egy szakma, amit régebben szakmunkásképzőben oktattak. És bár nem sokan, de vannak még jó kárpitosok.

Mondjuk ha a bútorért nem kár, akkor lehet MekkElek-kedni...

dec. 23. 11:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Kárpitos nem egy szakma, ugyanolya humbuk mint a többbi ahova az megy aki minden rendes munkára alkalmatlan és kétbalkezes.

Bárki kijelenti reggel, hogy ő mostantól kárpitos és délutánra már el is kezd dolgozni.

Szaki amit jópénzért megcsinált pár nap alatt szétrepedt.

Végül fél nap youtube videó nézés után külömbül megcsináltam, lassan két éve nyúzzuk de még mindig nem ment szét.

dec. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!