Mennyi idő alatt lehet otthon megtanulni SZÉPEN, EGYENESEN vakolni és glettelni?
Figyelt kérdés
tegnap 03:02
2/5 anonim válasza:
Kézügyességét kérdése az egész , ha van huzalmad hozza akkor hamar.
4/5 anonim válasza:
Kézügyességtől függ, ami meg attól, mennyit használtad ideáig a kezedet hasonló finommotorikus melókra, ami meg attól, hogy mennyire érdekelt. Általában aki egyébként is szeret szerelni, rajzolni, csiszolni, bármivel molyolni, alkotni, az pár óra alatt ráérez, hogy kellene és szép lesz a végeredmény, max. sokkal-sokkal hosszabb idejébe fog kerülni és sose lesz elégedett. Aki utálja az egészet, az szentségelve összecsapja majd, de a rondára is büszke lesz :D
5/5 anonim válasza:
Gyakorlat kérdése, de pl glettelés esetén ott kezdődik a dolog, hogy megfelelően bekeverd a glettgipszet. Ezen felül meg én nem tudok akármilyen glettvassal dolgozni, a nyeles, fogantyús nekem egyáltalán nem esik kézre és nem is tudom úgy ráfeszíteni a falra, mint amin egy fa van közvetlenül a lemezre csavarozva. Ilyenre gondolok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!