Na erre kíváncsi vagyok, mert már vagy 6 éve van hegesztőm, de nem tudom normálisan használni, csakis két sík vas összehegesztése megy, pedig fontos lenne derékszögben és egyéb furfangos helyzetekben használnom. El kéne mennünk egy tanfolyamra. :D
2010. okt. 12. 20:06
2/8 anonim válasza:
A hegesztés egy szakma! Magadtól nem tudod megtanulni. Vagy tanfolyam,ha egyáltalán van ilyen,vagy egy mestertől kell tanácsokat kérni.
2010. okt. 12. 20:11
3/8 anonim válasza:
hegeszteni megtanulni (otthoni szinten) végtelen egyszerű.sok ember bemeséli magának hogy ő ezt úgysem tudja meg hogy ez egy szakma stb. de feltételezem nem hidakat szeretnél hegeszteni. figyelj én 14 éves vagyok és kb 3 hét alatt sikerült megtanulnom ívhegeszteni és azóta már mondhatom hogy probléma nélkül tudok szelvényeket hegeszteni.kitartás és ha nekem sikerült akkor neked is fog!:)
2010. okt. 12. 20:34
4/8 anonim válasza:
1. csinálni kell
2. ha nem olyan lett, mint szeretted volna, ki kell deríteni az okát
Ha tudod a miérteket, akkor szinte bármit meg tudsz csinálni. Nálunk legalábbis így van, és mesterember igen ritkán lépi át a házunk küszöbét :)
2010. okt. 12. 21:35
5/8 anonim válasza:
Régebben én is ugyan ezt a kérdést tettem fel. (Gondolom a kiírásnál láttad is.)
2010. okt. 13. 09:37
6/8 anonim válasza:
Megmutatják és elmagyarázzák egyszer + még egyszer és kész.
Így tanultam meg, utána gyakoroltam. Ha nem volt jó, akkor mégy egyszer.
59N
2010. okt. 13. 13:21
7/8 anonim válasza:
Jó hegesztés :
Tiszta fémfelületek.
Minőségi hegesztő gép.
Minőségi hegesztő pálca.
Optimális hegesztőáram.
Gyakorlás,és gyakorlás.
Láttam ívhegesztővel dolgozni Józsibát (sörrel a kezében) hegeszteni rozsdás/festett kerítést,7990-Ft-os tesco gazdaságos hegesztővel. Olyan is lett. 1 ütés és eltörik
Láttam profit,0.5 milliós géppel 16 mm-es(!) vastagságú kandallót,úgy összevarrni mintha 1 Ft-os pénzérmék lettek volna egymás mellé helyezve,gyönyörű varrattal,
varrat-buborék/oxid mentesen.Ezt csak a lángvágó választja el.
2010. okt. 13. 22:13
8/8 anonim válasza:
Hát utólsó ezt akkor érte volna meg leírni ha a végeredmény pont fordított lett volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!