Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szép ez a konyha, meg ez a...

Szép ez a konyha, meg ez a fürdőszoba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

okt. 10. 20:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
13 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem. Kifejezetten ronda a színe.
okt. 10. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem teljesen jó mind a kettő. A konyhabútor színe és a járólap nálunk is pontosan ilyen, egyedül annyi a különbség, hogy nálunk sötétebb munkalap van.
okt. 10. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem tetszik, számomra komor és nyomasztó, de ez relatív. Van a környezetemben olyan, aki pont ilyesmire csinálta a fürdőjét és neki tetszik.
okt. 10. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Nekem tetszik. Mekkora a belmagasság?
okt. 10. 22:56
 5/13 A kérdező kommentje:
4 méter.
okt. 10. 23:39
 6/13 Noren1989 ***** válasza:
84%
Rettenetesen szar a helyiségek alaprajza. A színek nekem nem jönnek be.
okt. 11. 03:56
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
A fürdő még csak-csak, azt kiegészítőkkel fel lehet dobni, de a konyha szerintem borzalmas. Nem értem, miért tetszik az embereknek ez a fát utanzó, de igazából természetellenes, műszínű, láthatóan gagyi bútorminta. A padlóval pláne sok, egy fehér matt rusztikus konyhabútor ezerszer jobban illett volna ide.
okt. 11. 06:14
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Meg aztán ál menyezet kellene oda és nem felfűteni azt a baromi nagy légüres teret.

AZ hogy tetszik valakinek semmit nem jelent, nyilván azért csináltatta ilyennek.

okt. 11. 12:42
 9/13 anonim ***** válasza:
13%
Álmenyezetnek semmi keresnivalója nincs ott, ez csak egy "modern" divatőrület hogy el lehessen adni a gipszkartont... Meg kell becsülni a nagy belmagasságot, az ezáltal kapott tágas teret. Nincs annál nagyobb vétek, amikor a tágas belmagasságot lealacsonyítják 2,5m-re utána meg olyan érzése van az embernek mintha bezsugorították volna. Mindezt havi párszáz Ft fűtésmegtakarításért, több százezer beruházással. Soha nem térül meg. Cserébe nyáron jól befülled... Tudom, sokak fejében még ma is él az a tévhit, hogyha akár 20centit is lejjebb hozzák a mennyezetet akkor fűtést spórolnak. Csakhogy ez jelentéktelen spórolás. Spórolni hőszigeteléssel lehet meg nyílászáró cserével. De térzsugorítással nem!
okt. 11. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Rettenetesen rossz: olcsónak, gagyinak tűnik mindkettő.

Az a baj a trendekkel, hogy jönnek, de utána mennek is, és ami egy ideig menőnek számított, az pár évvel később már irtózat ciki lesz.

A fürdőszobában tipikus pár évvel ezelőtti trend volt a bordűrök alkalmazása (díszcsík a csempén). Ez a glitch hatású, fura négyzetes szürkésbarna valami totál életidegen, rideg és erőltetett.

A konyha szintén elképesztően stílustalan. Ez a szürkésbarna szín kimondottan az, ami újkorában, friss állapotában is azonnal kopottnak, avíttosnak tűnik.

Én az egész konyhát szétverném. A gagyi fahatású szekrény helyett beraknék egy minta nélkülit. Mindegy, milyen színű, de kerüljük a fényes lakkozott felületeket (elavult gagyi), illetve a fekete színt is (minden ujjlenyomat, zsírfolt meglátszik rajta). A munkalapot kicserélném egy világosabb színűre. A járólap helyett beraknék egy elegáns sakktáblamintát, vagy egy világos színt, vagy gyakorlatilag bármit, ami nem ez a szürkés borzalom.

A fürdőszoba szintén menthetetlen. Csak hogy tippeket adjak, hogy hogy néz ki egy szép fürdőszoba:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

okt. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!