Szép ez a konyha, meg ez a fürdőszoba?
#10 pont hogy ez nem egy divathullám. Ezek, amiket linkeltem mind örökéletűek, soha nem mennek ki a divatból.
A csempe alatt nem a metlakira gondoltam, hanem erre: [link]
Én most csak néhány példát hoztam, nyilván még rengeteg különfélét lehetett volna. A lényeg az időtlenségen, a trendek elkerülésén van.
Amit a kérdező linkelt, az tipikusan az a ránézel és "hú ez olyan 2012" vagy hasonló. "Minden társasházba ilyet raktak be 2008-ban." Hamar elavult lesz, mert nem képvisel semmilyen esztétikai értéket, csak egy olcsó, tömeggyártott erőlködés.
Egy fürdőszoba alapvetően akkor néz ki jól, ha tisztán és rendben van tartva, de a linkelt képen látható még akkor se. Belépsz és belefulladsz abba a szürke halmazba. Ilyen pici helyiségben vétek ilyen színt használni, de amúgyis.
A kérdezőnek még annyit, hogy próbálj arra figyelni a lakberendezésnél vagy felújításnál, hogy a hideg és a meleg színek azért vegyesen legyenek, mert itt például csak hideg (szürke) szín van, ami ugye élettelenné és sivárrá teszi a lakást. Ha túl sok a meleg burkolat, az is csúnya és lefáradt hatása van. Szóval próbálni kell egyensúlyt találni a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!