Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szép ez a konyha, meg ez a...

Szép ez a konyha, meg ez a fürdőszoba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

okt. 10. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
#10 Aztán ez mitől szebb mint a kérdezőé? A fekete-fehér kockás metlaki még a 60-as, 70-es években volt divat. A zuhanyzófejek meg már-már antik hatásúak, több mint 100 éves telefonkagylókra emlékeztetnek. Tudom persze, él most is egy antik divat hullám, nem mondom hogy rossz, de kár elitélni mást ami épp nem tetszik.
okt. 11. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#10 pont hogy ez nem egy divathullám. Ezek, amiket linkeltem mind örökéletűek, soha nem mennek ki a divatból.

A csempe alatt nem a metlakira gondoltam, hanem erre: [link]

Én most csak néhány példát hoztam, nyilván még rengeteg különfélét lehetett volna. A lényeg az időtlenségen, a trendek elkerülésén van.

Amit a kérdező linkelt, az tipikusan az a ránézel és "hú ez olyan 2012" vagy hasonló. "Minden társasházba ilyet raktak be 2008-ban." Hamar elavult lesz, mert nem képvisel semmilyen esztétikai értéket, csak egy olcsó, tömeggyártott erőlködés.

Egy fürdőszoba alapvetően akkor néz ki jól, ha tisztán és rendben van tartva, de a linkelt képen látható még akkor se. Belépsz és belefulladsz abba a szürke halmazba. Ilyen pici helyiségben vétek ilyen színt használni, de amúgyis.

A kérdezőnek még annyit, hogy próbálj arra figyelni a lakberendezésnél vagy felújításnál, hogy a hideg és a meleg színek azért vegyesen legyenek, mert itt például csak hideg (szürke) szín van, ami ugye élettelenné és sivárrá teszi a lakást. Ha túl sok a meleg burkolat, az is csúnya és lefáradt hatása van. Szóval próbálni kell egyensúlyt találni a kettő között.

okt. 12. 00:11
 13/13 anonim ***** válasza:
konyha hagyján, fürdő nagyon nem tetszik.
okt. 12. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!