Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit tegyek, ha foltos a fal a...

Mit tegyek, ha foltos a fal a diszperziós festék felhordása után?

Figyelt kérdés
Tegnap este gurítottam le egy szobát, ami előtte mélyalapozva is volt. Mégis csíkos, foltos a fal. Előbb úgy gondoltam, hogy azért mert nem száradt meg. De mostanában már biztos vagyok benne, hogy ez ilyen. Ma fogom másodjára legurítani, de kétlem, hogy a foltok eltűnjenek. Szinte látszik benne mindenhol, hogyan lett elgurítva a henger. Pedig összedolgoztam. Korábban is festettem ilyen festékkel, akkor nem lett foltos első gurítás után sem.

dec. 14. 07:30
 1/8 anonim ***** válasza:

A 2. guritas utan jobb lesz a helyzet. Ha nem leszel elegedett a minoseggel, harmadszorra is legurithatod.

Jo munkat!

dec. 14. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
A második réteg pont erre van, hogy utána ne legyen foltos. Tényleg jó lesz az esetek legtöbbjében. Színes festéknél szokott néha foltos maradni ha valamit nagyon nem jól csinált az illető vagy nagyon vacak a festék. Hidd el, nem lesz gond!
dec. 14. 10:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Valószínű nem lesz foltos

Platinumot szoktam használni az soha nem csíkos bármerre gurítom.

dec. 14. 11:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Most gurítottam le a mennyezetet. Úgy látom sokkal jobb a helyzet. Talán harmadjára is fogom. De száradás után kiderül.

Általában mennyi idő alatt szárad meg teljesen a diszperziós festék?

dec. 14. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Fél nap
dec. 14. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg milyen lett száradás után!
dec. 14. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Második gurítás uta a szinte tökéletes. De én még látok benne néhol foltokat. Úgyhogy fogom gurítani harmadjára is. Biztos ami biztos.
dec. 15. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 Azért látod mert tudod mit kell nézni, másnak nem tűnne fel. De a lényeg, hogy neked jó legyen, semmi baj azzal ha még egy réteget teszel rá emiatt. Amúgy sem ez tart sokáig hanem amíg az ember letakarja amit kell és utána letisztítja ahol festékes lett valami.
dec. 15. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!