Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Pr@kticolor diszperziós...

Pr@kticolor diszperziós falfesték nem takar egyenletesen, tobb rétegben sem. Mit kenhetnék rá, ami fed?

Figyelt kérdés
A glettelt fal is egyenetlen, a felcsiszolt festékes is. Borzasztóan néz ki. Sávos, foltos. A 2. réteg, mintha leszedné az előzőt. Mit tanácsoltok?

nov. 17. 00:07
 1/3 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj, hogy itt nem a fedés a gond, hanem a felület egyenetlensége. A fény verődik vissza az egyenetlen felületről ilyen módon és lehet, hogy semmiféle festékkel nem tudod ezt megoldani.

Viszont ha nem a felület meg a fényvisszaverés a valós ok, akkor vegyél jobb festéket! Én a Héra festékeit nagyon szeretem, általában azt vesszük, de a múltkor az egyik gyereknek más szín tetszett meg és Polifarbe festéket vettünk. Az egy rétegben is tökéletesen fedett - bár alatta hasonló szín volt, csak kicsit sötétebb.

nov. 17. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Mire írtál már megvettem a Duluxot 1x átkenve is csodálatos!

nov. 17. 13:04
 3/3 anonim ***** válasza:
66%
#2 Szuper!
nov. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!