Van különbség ugyan azon kád között?
Figyelt kérdés
Kezdjük venni a dolgokat, tegnap elmentünk venni járólapot egy üzletbe, délután a neten kádakat nézegettünk párommal, aztán ma megint elmentünk az üzletbe, mert a csaj elírta a mennyiséget, de ha már ott voltunk a konyhán kívül a fürdőre is megrendeltük a járólapot, csempét, aztán amíg választottunk addig az üzletvezető is odatévedt, megkérdezte milyen kádat szeretnénk, mondom már kinéztük a neten, különálló kádat szeretnénk, és hogy elég sok helyen most akciók vannak, 400-350-ről le vannak árazva 200 körül, ő persze jött azzal hogy hát az biztos nem jó, mert csak azok a kádak minőségik amik 400-500-ért lehet kapni, athena, novara, stb. márkák, mert ami az alatt vannak, azok nem jók, gagyi stb. Hát nem tudom, én pl utálom az iphonet, de csak a márka miatt nem adnék ki 5-6k, mert iphone, és nem nagyon tud többet egy samsungnál. Ez csak egy hasonlat. Szerintetek? Mivel elég sok pénzért rendeltünk csempét, járólapot, így gondolom arra gondolt akkor biztos van pénzünk 4-5k kádra, és próbált minket lebeszélni az olcsóbbról, pedig ugyan azt adják.dec. 10. 18:28
11/12 A kérdező kommentje:
Na a vastagság az egy jó ötlet, de azt hol találom a leírásban? Mert ha már írtátok, néztem az olcsótól a drága kádakig de vastagságot sehol nem írja le, csak a szél+hossz+mag és súlyát.
dec. 11. 11:51
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!