Van különbség ugyan azon kád között?
Mindenki el akar adni, ez érthető is, de te a saját érdekedet nézd. Ha ugyanaz a kád, miért adnál ki többet, ha kevesebbért is megveheted.
Egy vállalkozó mesélte, hogy kinézi amit venni akar az üzletben, aztán megrendeli akciósan az internetről.
Gondolom ugyanarról a márkáról van szó.
Alapból van öntöttvas, lemez kád, aztán az akril, és az olcsó akril, ahol vékony az akril réteg. Fő vonalakban.
Nekem olcsó lemezkádam van, tizen + éve gond nélkül.
És olyan lehet, hogy most karácsonyi akció van? Ugyanis sok egyes kádaknál feltüntetik az eredeti árat, 330 ezer ès most úgy van leárazva. Most vettünk egy csomó gèpet a konyhába, elektroluxnál is 120 ezret spóroltunk, vettünk egy klarstein elszívót 200-èrt 310 helyett, ott is őszi leárazás volt, ès elèg jó márka, kádaknál is nem lehet hogy most akció van? Különben mièrt lenne ott az eredeti ára?!
Ahol nèztük a Kertai fürdőszoba szalon forgalmazza, homedepo oldala, van saját raktára ès logisztikája, 5 èv garanciát adnak rá ès csak számlás szakít fogadnak el beèpítèsre garancia vègett, illetve ők ajánlanak fel több szolgáltatást, beèpítèst, így már csak nem lehet gagyi. [link]
Nekem M-acryl van, igaz beépíthetős, mert arra jutottunk senki nem akarja a kádat körbe törölgetni.
Na, de ez nem is lényeg most, viszont a kádunk több mint 2x annyiba került mint a legolcsóbb ugyan olyan a neten. 2 személlyel, tele engedve vízzel meg sem nyekkenik, olyan mintha betonból öntötték volna oda. A felület képzése is nagyon jó, 3 év után is olyan mintha új lenne. Bár szerintem ez az min elvárás ennyi idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!