Vannak műanyag vödrök, amelybe forró zsirt lehet tenni. és vannak ugyan olyanok, amellyek szétolvadnak. mi a kettő között a különbség? venni szeretnék hőallót, de nem tudom hol, hogyan keressem.
Figyelt kérdés
hőálló vödör.#hőálló vödör.
aug. 28. 09:30
1/10 anonim válasza:
Müanyag edénybe nem célszerü élelmiszert tenni, föleg nem forró valamit. Tedd üvegbe, zománcos vagy nemesacél edénybe.
2/10 A kérdező kommentje:
a boltba is mü. vödörbe árulják. én is eladásra szeretném.
aug. 28. 10:24
3/10 anonim válasza:
Egy biztos, nem vennék soha müanyag vödörben árult zsírt, föleg nem magánszemélytöl. (a boltban is csak azt veszem, ami nem müanyagos)
4/10 anonim válasza:
A műanyag dobozos/vödrös terméknél sem a forró zsír kerül bele. És te se próbáld ezt megcsinálni, mert nem csak az a baj hogy megolvad a tároló és szétfolyik a tartalma. Hanem ki tudja milyen mérgező vagy rákkeltő anyagot old ki, amit utána megeszel.
5/10 A kérdező kommentje:
amibe zsirt árulnak, az nem olvad meg a forró zsirtól. próbáltam.
aug. 28. 17:45
6/10 anonim válasza:
De attól még egészségre ártalmas, adott esetben megbüntetnek.
7/10 A kérdező kommentje:
hol lehet kapni olyan vödröt? ez a kérdés, és nem kell ideologiát gyártani, hogy kit büntetnek.
aug. 28. 20:30
8/10 anonim válasza:
Az egész gondolatmeneted rossz. Nem a megfelelő anyagú vödröt kell felkutatni és megvenni, hanem ésszel csinálni a dolgokat. A megoldás annyi, hogy hagyod a forró olajat kihűlni a serpenyőben/lábasban/akármiben, és nem egyből öntöd át a tárolóba. Miután már nem forró, nem fogja megolvasztani egyik műanyagot sem. Nem kell ide semmilyen speciális vagy drága cucc.
9/10 anonim válasza:
8-as: a kérdezö ZSÍRT (NEM OLAJAT) akar vödrökbe tölteni, és NEM TÁROLNI akarja, hanem ELADNI másoknak!
Kérdezö: eleve nem tudom, van-e engedélyed arra, hogy élelmiszert árulj, de ha olyan módon teszed, ami másoknak árt, nagyon ráfizetsz
10/10 A kérdező kommentje:
hol lehet kapni hőálló vödröt? nem több, nem bonyolult.
aug. 29. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!