Szerintetek mi a különbség az önbecsülés és az önbizalom között és melyiknek mi a jelentése?
Szerintem az önbizalom egyenlő a magabiztossággal , hogy igen is bízom magamban van valamennyi biztonság magamba , hogy valamit megtudok csinálni.
Az önbecsülés meg az , hogy becsülöm vagyis tartom magam valamire hogy igen is én képes vagyok dolgokra az életben és dolgokban, hogy igen is már pedig az úgy van ahogy mondom és igen is hogy valamit megtudok csinálni.
Vagy ti hogy vagytok ezzel?
Én talán a magabiztosságot is külön kategóriába raknám. De egyébként nagyon hasonlók egymáshoz, ahány ember, annyi féle módon van külön választva - közben azért mégiscsak tudod mire gondol az illető.
Magabiztosság - Bátran oda merek menni valakihez, bátran mondok egy beszédet, bátran elvégzem azt a feladatot.
Önbizalom - Tudom, hogy helyt tudok állni, bízom abban, hogy megoldom az élet adta helyzeteket.
Önbecsülés - Értékelem magam, tartom magam valamire, tudom, hogy értékes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!