A fűtéscsőnèl szivárog a víz, létezik valami ragasztó paszta amivel megállíthatom a szivárgást?
Figyelt kérdés
A téli időszakban nem akarnám szetszedetni a csövet, ezért érdekelne valami fém ragasztó,vagy valami ami segít ezen...dec. 10. 00:07
1/7 mindentudó99 válasza:
Ha folyamatosan folyik hogy ragasztod meg? Nem lehet utána húzni? Ha csak csepoen tegyél aká edényt kibírja tavaszig. Ami még gyirsan köt az a pillanatragasztó megszórva szódabikarbónával. Ha csak nagyon minimálisan folyik szárazra törlöd és kipróbálod amit írtam
2/7 anonim válasza:
Hát olyan ragasztó kellene, ami egyben hőálló és nedves felületre is ragad.
3/7 anonim válasza:
hol szivárog? valami szelep? kötés? forrasztás?
4/7 anonim válasza:
Valamilyen ragasztó szilóval probáld meg.
Ha jól emlékszem ilyen építési ragasztóval javítottam a régi tagos radiátort a fürdőszobában,hogy majd úgyis le lesz cserélve,addig jó lesz, de sajnos nem jutottam el a felújításig, viszont már 14 éve bírja 🙂 De pl FBS-el is leragaszthatod, azt a Tescoban is kapsz tubusban.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Bár nem ismerem, de hát videók alapján én úgy vélem az "egy darabig jó lesz" elvárásnak talán megfelelhet:
7/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy hiáb csak csöpög, a nyomás megvan és a ragasztó nem fogja bírni, mégha sikerül is nedvesen megragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!