Kell villanyszerelő a 3 fázis bevezetéséhez ha 5 eres a fővezeték?
Megadták a lehetősèget, hogy 3 fázis esetèn ne kelljen plussz vezetèkeket behúzni. Jól csinálták.
1 f óra utàn a 3f órához más doboz kell, hacsak nem mostanába cserèltèk ès szabvànyosították.
2valahol kellene lennie egy - elvileg egyfázisú - ÁVK-nak, ez cserés, ha három fázis jön be"
Ez mekkora hülyeség...
6-osnak: 2,5-nél vastagabb, 4-es vagy 6-os, nem volt nálam tolómérő. Mekkora kell minimálisan a 3x25A-hoz? ÁVK nem volt, most akartam intézni, akkor tűnt fel, hogy 3 fáziskábel jön be. "ellenőrizni kell, hogy nincs-e valahol fáziszárlat" Ezt egy egyszerű csipogóval én is tudom ellenőrizni a kismegszakítók kimeneteinél, nem?
Illetve még egy kérdés: ha a villanyóradoboz fémszekrényét arrébb szeretném tenni egy méterrel és ehhez meg kellene hosszabbítani a szolgáltató bejövő vezetékét, ezt a szolgáltató csinálja vagy megbízott villanyszerelő?
6 vagy 10mm2 vezetèk kell.
ÁVK-ból 3 fázisút vegyèl "A" tipusut, 40Amperra ès 30mA ost.
Nem toldozzák a mèretlent, de oda is plussz vezetèk kell, így a cserèvel odèbb rakhatod. Rem3lhetőleg a vèdőcső elèg nagy.
Fáziszárlatra kicsi az esèly, ott nem párhuzamosítunk vezetèkeket. De 3 f sz3tkötès után egyenkènt kell kapcsolni a megszakítókat, ès akkor ellenőrizhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!