Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen véleménnyel vagytok a...

Milyen véleménnyel vagytok a www.jószaki.hu villanyszerelőkről? Jó, ha onnan hívok valakit? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

szept. 12. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem villanyszerelőt hívtunk ki arról az oldalról hanem duguláselhárítót, azzal meg voltunk elégedve. Már ha az oldal megbízhatósága a kérdésed.
szept. 12. 12:36
 2/7 Telelő Teve ***** válasza:
79%

Kettőt próbáltunk - azóta is jönnek. 'Hú, most ez a hét nem jó, mert be vagyunk havazva.', 'Most nem tudok időpontot adni, de majd valamikor a héten ha arra járok felmérem a munkát.', 'Jövő héten, de majd hívom.' - és kb. az összes elképzelhető szakmunkás kifogás amit végtelenítve fogsz hallani hónapokig.

Az ötlet persze jó, de sajnos nem működik, mert nem kötelezi a hirdetőket arra, hogy árajánlatot és fix időpontot adjanak. A magyar szakmunkás meg ugye nem hogy az Excel/Outlook kombó használatáig nem jutott el, de valószínűleg egy sima határidő naplója sincs, így addig halasztgathatja az ügyfeleket, amíg el nem felejtődnek.

szept. 12. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Aha. Köszi!
szept. 12. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én még akkor kértem, amikor a rezsicsökkentés-csökkentés miatt mindenki H tarifát akart meg napelemet és nem lehetett regisztrált szerelőt találni, hiába telefontáltam a helyi szakiknak meg ismerős ismerősének.

Így örültem, hogy onnan jött valaki. Kiderült, hogy ő sem reg.szerelő, csak alvállalkozóként dolgozik egynek, aki átveszi tőle meg intézi a papírmunkát.

Drágán és hibásan dolgozott, de a "senki nem vállalja" esetnél határozottan jobb volt, a hibákat meg kijavítottam még a valódi regszerelő érkezése előtt.

Vannak ott jó szakemberek is, csak ők nem adtak ajánlatot akkor, amikor mindneki nyakig volt munkával.

szept. 12. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Aha.
szept. 12. 14:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Számomra gyalázatos.

Egy idősek otthonában dolgozom.

3témában kerestünk ide embereket:

-Az egyik épület teljes lebontása

-A lebontás helyére egy új épület építése

-egy meglévő épületünk fürdőszobáinak burkolása

kb 10 percenként csörgött a telefon. Vagy 50 emberrel le lett beszélve erről az oldalról a dolog, végül senki nem ért oda egyik munkára sem.

szept. 13. 12:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszi.
szept. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!