Milyen közel lehet fúrni a kutat egy már meglévő kúttól?
Adott egy fúrt kút aminek egyre jobban csökken a vízhozama és konyha kert locsolásnál mindennek a levele barna lesz,mintha rozsdás lenne,paradicsomokon,paprikákon stbin mintha poros lenne de alig akar lejönni, olyan mintha vízköves lenne de durván.
Gondolkodom hogy fúratok egy másik kutat,csak persze nem olyan egyszerű mivel már minden ki van építve évek óta, van egy aknám amiben a kút van és a szivattyú,illetve minden már őssze van csövezve az aknához kpe csővel,annó úgy csináltattam meg az aknát hogy a lehető legtávolabbi pontján a födém részébe rakattam egy 120 pvc csövet hogy ha így járok akkor vésés nélkül lehessen fúrni egy másik kutat a hely és a jelenlegi kút között kb 120-130 cm van,lehet ilyen közel fúrni egy másik kútat?
10+
2023ban 3 különböző cégtől kértem kútfúrásra árajánlatokat. Ekkor kaptam 25-30000 ft/m árakat...
Nem kell elhinni kérjetek ti is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!