Mit tennétek, ha valaki saját kezűleg újítaná fel a lakást, ami kb 1 éve tart már?
Semmit nem tudsz tenni, ilyen a társasházi élet.
Nyugodj meg, ha befejezte, akkor máshol elkezdődik egy másik felújítás.
Teljesen érthető,el kell fogadni.
Nekem 6 hónapig tartott a lakásom TELJES felújítása.
De úgy, hogy én mindent szakemberekkel csináltattam meg.
Amennyiben ezt valaki egyedül bevállalja,akkor igen, simán lehet 1 év vagy akár 2 év is
El kell fogadnod,joga van hozzá,hogy felújítsa az otthonát.
Ha majd te újítod fel a sajátodat,majd ő lesz toleráns.
Mi az a zörgés?
A normál élet is járhat "zörgésekkel".
Vagy egy kép felszögezését ne nevezzük már lakásfelújításnak, akkor sem, ha fél percig kalapálni kell hozzá.
Ohhh kérdező...
"Én is ilyen tervezek lenni. Mármint legalább 1 évig zörgős lakó"
Kommentedre a reakcióm csak egy fáradt sóhaj.
Szerencsém van,hogy nincs ilyen szomszédom,mint te.
Egy dolog a lakásfelújítás,igen azt érthetően a társasházban senki se szereti.
De egy másik dolog,hogy csak, bosszúból azért zörögj
1 évig,mert téged zavart hogy a másik lakást újított fel
Egyáltalán nem normális, nem érthető és nem kell elfogadni.
Főleg nem hétvégén.
Elvileg van minden háznak "házirendje", este x óra után és hétvégén nem is szabad nagy zajjal járó tevékenységet végezni.
Közös képviselőnek tudsz szólni. Ez leginkább úgy hatásos, ha nem egyedül szólsz, hanem többen.
Nálunk megkérték a felújítót, hogy legyen már egy határidő, legalábbis a hangos munkálatoknak legyen határideje. Tök normális volt, elfogadta, hogy nem normális, amit csinál, és utána pár héten belül megoldották a hangos munkálatokat.
hétköznap reggel 7-8-tól, délután 5-6-ig lehet hivatalosan felújítási munkákat végezni.
szombaton pedig délig szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!