Új bejárati ajtó alatt erősen húz be a hideg, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A napokban lecseréltem a bejárati ajtónkat egy Alex-2 típusú kétszárnyú műanyag bejárati ajtóra. Sok-sok időbe telt, mire sikerült beállítanom a zsanéroknál, hogy jól illeszkedjen. Függőleges, ahogy kell, passzol az ajtó a tokhoz, egyedül a kb. 1 cm magas fém küszöbnél ami vízszintes és nem görbe, passzol is hozzá az ajtó, de egyszerűen húz be a hideg. Be tudom csukni az ajtót úgy, ha a küszöbre egy vékony törölközőt terítek és csukott ajtónál ki is tudom húzni, tehát van valamennyi rés. Ez beállítási probléma? mit tudnék tenni vele? esetleg kapható valahol egy gumi tömítés a küszöbre, amit nem kell rondán beragasztgatni? válaszokat köszönöm szépen!
2023. dec. 3. 17:00
11/13 anonim válasza:
Szia! Megoldódott a probléma? Én most ugyan ebben vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
Szia, sajnos nem. Vettem hozzá egy öntapadós gumicsikot.
aug. 25. 12:10
13/13 A kérdező kommentje:
Ami teljesen megoldotta a problémát.
aug. 25. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!