Bejárati ajtón beáramló hideg ellen valami tipp?
Figyelt kérdés
A gondom az lenne, hogy alul-felül, oldalt áramlik be a hideg. Huzatfogó párnát már készítettem, de nem sokat ér. Van valakinek valami tippje? Bérlem a lakást.2011. nov. 16. 04:37
2/7 anonim válasza:
Szigeteld le körbe, lehet kapni azt hiszem/Pur fix/a neve keskeny ragacsos szivacs csíkokat fel van tekerve a csomagban, és nem nagyon drága.
3/7 anonim válasza:
6:20 Szia erre gondoltam.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem megpróbálom.
2011. nov. 16. 07:00
5/7 anonim válasza:
Ne szivacsosat vegyél, mert hamar tönkremegy és nehéz eltávolítani a maradványait az ajtóról.
Vannak öntapadós gumi szigetelők különböző profilban és szélességben. Rajta van a dobozán, hogy melyiket milyen nagyságú rés tömítéséhez ajánlják.
Ha alul is megy be a hideg, ragaszthatsz ajtóseprűt a bejárati ajtótokra.
Ilyenekre gondoltam:
Először nekünk is szivacsos volt, alig bírtam lekaparni (késsel) a ragasztócsíkját az ablakokról. Most gumis van (különböző profilokban) és sokkal jobb. Tartósabb is, és ha mégis le kell venni (pl. festés miatt), sokkal könnyebb leszedni.
Mindegyik barkácsáruházban kapsz ilyen tömítőszalagokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Még ma utána járok és megcsinálom!
2011. nov. 16. 08:17
7/7 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt a helyzet. Úgy oldottuk meg, hogy varrattam bútorkárpitból egy plafontól pont a padlóig érő, dupla rétegű szélfogó függönyt, ami 1,5-szerese az ajtónak. Varrattam rá behúzót és úgy húztam be, hogy kétoldalt faltól falig érjen. Azóta nincs sem huzat, sem hideg. Nem is tudom miért nem jutott előbb eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!