Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Teljes bejárati ajtószigetelés...

Szabó Éva Györgyi kérdése:

Teljes bejárati ajtószigetelés (burkolás) a hideg ellen, hogyan és mivel?

Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én régebben úgy csináltam, hogy párnafáztam az ajtót, vágtam bele hungarocellt, aztán lelambériáztam. Az üveget már korábban cseréltem hőszigeleltre, mikor betört, fizette a biztosító. A műhelyajtajánál (ami szintén üveges) Egyszerűen csináltam egy második külső ajtót, ami szintén hungarocellel van bélelve. Ez sokkal jobb lett, mert méh ott van a két ajtó közti légréteg is.
2016. aug. 6. 07:46
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ!

Talán ez a legolcsóbb megoldás számomra is.

(Y)

2016. aug. 6. 08:19
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Még egy kérdés.

Kívül érdemes vagy belül ezt a szigetelést elvégezni?

Köszi.

2016. aug. 6. 08:21
 4/11 anonim ***** válasza:
Én kívülre tettem, mert így a szigetelés a tokon belülre került, és a plusz vastagság így nem néz ki hülyén.
2016. aug. 6. 11:03
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! (Y) Szép napot!
2016. aug. 6. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Sok munka és pénz..egyszerübb egy minőségi ajtóra cserélni..
2016. aug. 11. 10:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Kedves 6-s válaszoló!

Gondolom árban ugyanott lenne, a leszigeteltetném valakivel. Akkor inkább egy új ajtó.

Köszi szépen a választ!

2016. aug. 11. 15:51
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, nekem a lakás bejárati ajtóján /Pécsen/ egy zárat cserélt a "mester" 17.000,- /tizenhétezer/ Ft-ért !!

Zár + ki-beszállás....

2016. aug. 12. 14:04
 9/11 A kérdező kommentje:

Az igen!

Nem sok ez egy kicsit egy zárcseréért?

Hol tar a világ...... :(

Szomorú! De ez a valóság!

2016. aug. 13. 06:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha magad meg tudod csinálni, nem olyan drága. Nekem 90*200-as az ajtó, 2m-es B lambériából vettem 2 dobozzal, ez volt kb 5000 forint, Kellett 40x20-as pipaléc, abból 6 2m-es szál, az ablakok miatt. Akkor volt valami 400Ft szálja, akkor eddig ez így 7400Ft, 2cm-es hungarocell volt otthon annyi, amennyi elég volt az ajtó alsó felére. Párnafának én 2cm-es stafnit használtam. 100Ft volt métere, abból vettem vagy 5 szálat, az egy 1000-es. Csavarok, szögek, lazúr és minden más kellék volt még vagy 3000Ft. Szóval kb 12000Ft-ból megvolt az egész, meg kb 4 óra munka (persze ehhez nagyban hozzájárult a gérvágó). Szóval ennyi pénzért nem kaptam volna jó bejárati ajtót. Abban egyetértek, ha valaki nem saját maga csinálja, akkor nagyon elszállhatnak az árakkal, de végül is egy kézifűrész, egy kalapács, egy gérláda és egy csavarhúzó elég hozzá.
2016. aug. 13. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!