Kinek milyen tapasztalatai vannak a mesteremberekkel kapcsolatban, házfelújítás során?
Figyelt kérdés
Szeretnénk felújítani a házunkat, pénzünkhöz mérten: teljes belső festés, ablakcsere, víz- és villanyvezeték korszerűsítése, ahol szükséges. 4 hónapja nem sikerült befejezni, mert vagy nem jönnek a szakemberek egyáltalán, vagy heteket csúsznak, vagy irreális árakat mondanak. Tényleg ennyire megtehetik?2023. aug. 8. 13:30
11/11 anonim válasza:
Általánosságban lett írva a jelenség. Az, hogy magadra vetted és megsértődsz, az a te bajod.
"58 éves egyedülálló nő vagyok"
Viszont ez, hogy előhúztad a ú.n. "női kártyát" mintegy kikérve magadnak azt, hogy bármit is csináljál mert az, hogy nő vagy az felmentést ad minden munka alól, az már több mint szomorú.
Akkor minek harcoltál az egyenjogúságért??!
Ajánlom figyelmedbe a 7-es válaszát, akinek nem esik le a gyűrű -és a műköröm- az ujjáról ha csinálni kell valamit.
Mielőtt újra megsértődsz, nem bántásból írtam, csak leírtam mint jelenséget.
Gondolom a mestereknél nem fogod nézni, hogy hány évesek?!
Az 58 évesek is kifesthetnek nálad vagy szerelhetik a vízcsapot...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!