Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit tehetek, ha a ház felőli...

Mit tehetek, ha a ház felőli szomszédom gátol a házam felújításánál?

Figyelt kérdés
A ház oldalát festeném, ami a mellettünk lévő szomszéd kertjében a kutyájuk fontosabb teret kap, tehát azt a részt hogyan tudnám megoldani lefesteni ha nem akarja elzárni a kutyáját?

2023. júl. 3. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Önkormányzat, jegyző.

Meg kell engednie, biztosítania kell.

2023. júl. 3. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
19%

Haverkodjatok a kutyákkal, az enyémekkel is ezt csinálták a szomszéd munkásai. Bemutattam őket egymásnak és kész. 1 hónapig dolgoztak, senkit nem haraptak meg.

bezárni nem tudtam őket, mert nincs hova, megkötni meg nem voltam hajlandó.

2023. júl. 3. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

2+

Nézzük más szemszögből az értékelések miatt:

Tehát van egy családi házam, ami körbe van kerítve. Nincs semmi mellék épület, garázs stb. A kerítés benn tartja a kutyákat. A kutyáknak szintén van egy szigetelt házuk. Azaz én minden Eu előírást ezzel betartottam!

Ezek kinti kutyák, nem szoba tiszták. Viharba, szilveszterkor be vannak engedve (bár csak az egyik fél, a másik vonyít a zaj felé és morog).

Na ki az aki beengedné a nem benti léthez szoktatott két közepes testű 30-35kg-s kutyáit a lakásába, felügyelet nélkül, napokon keresztül???

Az építő munkások lakóövezetben 7-17 között dolgoznak, mint az átlag ember.

Ha unalmukban széttépik a kanapét, amíg dolgozunk, azt kifizeti a jegyző, vagy a szomszéd? Nem, biztos lehetek benne!

A jegyző kényszerítheti a kutya tartót kennel építésére egy zárt udvarban??? NEM, mert a zárt udvarral teljesíti a törvényi előírásokat! Nem kötelezhet a megkötésre, mert azt meg Eu rendelet tiltja.

A jegyző nem kötelezhet arra senkit, hogy vegyen ki fizetett szabadságot, vagy fizetettlen szabadságot.

Szóval a legegyszerűbb, ha megbeszéled a szomszéddal és össze haverkodsz a kutyájával. Vagy akkorra szervezed a munkát, mikor otthon van és felügyeli az állatait.

2023. júl. 4. 08:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Meg fog oldódni szerencsére.

Azért a munkások helyébe én se barátkoznék a kutyákkal, nyugodtan megtagadhatják a melót, főleg egy nagytestű kuvasz nem tudni milyen "barátságba" keveredhet

2023. júl. 4. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Na az nem a barátkozos fajta
2023. júl. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!