Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak a mesteremberekkel kapcsolatban, házfelújítás során?

Figyelt kérdés
Szeretnénk felújítani a házunkat, pénzünkhöz mérten: teljes belső festés, ablakcsere, víz- és villanyvezeték korszerűsítése, ahol szükséges. 4 hónapja nem sikerült befejezni, mert vagy nem jönnek a szakemberek egyáltalán, vagy heteket csúsznak, vagy irreális árakat mondanak. Tényleg ennyire megtehetik?
2023. aug. 8. 13:30
1 2
 1/11 mindentudó99 ***** válasza:
84%
Teljesen vegyes a kép. Én már égebben építkeztem 15 éve. Meglepően simán ment minden. Minden szakembert külön hívtam én kerestem őket. A kőmüves után volt egy napnyij javítani való. De ennyi. Ez még belefér. Később évek múlva gázkazán beépítés lett volna. A gázszerelő el se jött a megbeszélt időpontra. Szüleimnél szintén nem jött a szerelő csak hitegetett. Kerestek mást. Burkolójukat magam zavartam el olyan rondán dolgozott
2023. aug. 8. 13:39
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
a mester az túlzás..sajnos így csúszik le minden szakma...aki minőségi munkát végez, az nagyon kapós, még akkor is, ha aranyáron dolgozik.
2023. aug. 8. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha irreális árakat mondanának, akkor nem lenne munkájuk. Inkább te nem tudod megfizetni.
2023. aug. 8. 17:04
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Becsületes munkát nagyon kevesen végeznek.Az időponttal meg mindenki csúszik.Munka díjban meg kihasználják,hogy kevés a szakember.
2023. aug. 8. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:

"Tényleg ennyire megtehetik?"

Mivel rengeteg a teszefosza semmihez sem értő és/vagy lusta ember akiknek minden második mondatuk arról szól, hogy hány diplomájuk van, ezért akiknek nem büdös a munka, azok most szinte mindent megtehetnek.

Persze fel lehetne emelni a hátsótokat a fotelből, de mennyivel egyszerűbb panaszkodni, mint megfogni az ecsetet vagy a festőhengert.

2023. aug. 8. 19:19
 6/11 anonim ***** válasza:

ha nem barát koma legjobb barát csinálja ott már halott a téma

[link] ö neki sógor apja csinálta

2023. aug. 8. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Diplomaval,2 nyelvtudassal,mukorommel rakok jarolapot,vakolok,glettelek,vezeteteket kotok ,be,gazmkeszulekeket szerelek a csaladon belul.
2023. aug. 9. 05:32
 8/11 A kérdező kommentje:
58 éves egyedülálló nő vagyok, a férjem nemrég halt meg. Bocsánat, hogy nem állok neki festeni. Kérdeztem valamit, nem kell ítélkezni a körülmények ismerete nélkül.
2023. aug. 9. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Senki nem ítélkezett. A jó munkát meg kell fizetni. Ezen semmilyen körülmény nem enyhít.
2023. aug. 9. 08:03
 10/11 A kérdező kommentje:
Tudom. Az előző kommentet azért írtam, mert szinte megszóltak, miért nem én festek. Köszönöm!
2023. aug. 9. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!