Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Létezik aki 20-40 éve dolgozot...

Létezik aki 20-40 éve dolgozott palával, bonotta, vágta, felrakta stb és még êl?

Figyelt kérdés

Engem is utolért a mindmeghalunk. Tudom, hogy nagyon káros az azbeszt. 20 éve nem tudtam. Férjemnek segítettem flexszelni a palát..20 évesen nem tudtuk ez milyen gondot okozhat. Most azert belémállt a para. Ráadásul a szomszéd is kötelezni akar, hogy az egyik szoba tetőjéről szedessuk le ( az még palatetős, talán 2000-ben csinálta az előző tulaj) De , ha nem erre szakosodott céggel szedetjük le, akkor bejelent minket.

Egyébként teljesen rendezettek vagyunk, ő most nagyon fél a palától. Nem törött egyébként, csak pala..

Másrészt mostmár félek, hogy nekünk is bajunk lesz, hogy neha néha dolgoztunk palával.

Mi a tapasztalatotok?

2023. márc. 13. 12:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Kivel sikerült lebontani? És hol vizsgáltattátok be pontotan? Szomszédunk is bontott síkpala tetőt, de velekinek odaadták, tehát minimálisan sem szakszerűen kezelik a helyzetet. Lehet ők mondjuk nem tudják az azbeszt káros hatását, mint ahogy mi sem tudtuk, de azért az ácsuknak szerintem illene tudni. Hát kb elengedtem ezt, bosszant, piszkosul bosszant, hogy ezzel lehet az életünket rövidítettük meg, sőt a gyerekekét is, de mit tudok csinálni neki? Rohadt egy világ ez, mennyi káros dolog van. Ha belegondolok de boldogan vette anyám a teflon serpenyőt, csak senki se mondta ne karcolódjon. Bele se gondolok mit ettünk :( Elég nyomasztó az egész.
2023. ápr. 28. 07:32
 22/24 A kérdező kommentje:
#18-as válaszoló hogy vagy?
2023. jún. 13. 14:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Valami újabb eredmény?
ápr. 16. 23:57
 24/24 anonim válasza:
18# vagyok... élek....össze van nőve a mellhártya,de edzek,fizikai munkát végzek.Azóta elengedték ezt a kérdést mert száz más módon is meg lehet dögleni.tegnap két kullancsot szedtem ki pl....ki tudja fertőzőtt volt e Nemrég volt nálunk egy külső cég,szóba került az az azbeszt.Az egyik szerelő nagy hangon mesélte hogy ő mennyi azbeszt csővet darabolt flexelt,és semmi baja...nem szóltam semmit...
máj. 24. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!