Szerintetek hogyha valakinek 27 évesen van mondjuk egy X mérnöki diplomája, de nem dolgozott soha SEMMIT, akkor azt létezik, hogy felveszik gyakornoki pozicióba?
Ha az egyetlen munkájáról amiről van "nyom", az csupán a kötelező szakmai gyakorlata...
Amit előtte dolgozott ESETLEG feketén, azt nyilván nem írhatja bele az önéletrajzába.
De azért erkölcsije az van...
Szerintetek egy ilyen embert alkalmaznának akár csak gyakornokként?
#2. Én egyetértek...
Én nem munkáltató vagyok.
Szerinted a munkáltatók foglalkoznak azzal amit felvetettél?
Vagy csak annyit mondanak, hogy az Ő dolga... ?
#4. ha végzett diplomás mérnök az illető, akkor minek kezdjen el egy újabb szakot és miért lenne jó a munkáltatónak, ha nappalis hallgatót alkalmazna?
Amennyire én tudom, 25 év felett nincs már diákmunkára lehetőség, de a kérdésem nem is erről szól hanem minimum egy gyakornoki/junior pozicióról...
Én vagyok rá az élő példa.
27 évesen gyakornokként jelentkeztem, aztán látták, hogy jó vagyok abban amit csinálok és 3 éve vagyok a cégnél. Pedig a diplomám sincs meg.
első vagyok.
Mi a f***t lehet lepontozni a válaszomon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!