Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülhet mostanában...

Mennyibe kerülhet mostanában egy lakás átvezetékelése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 55nm körüli lakásom, elektromos szempontból semmi extra, 1 fázis, csak konnektorok és villanykapcsolók vannak, nincs semmi speciális villanyos berendezés (pl bojler).

A lakásban csövekben mennk a vezetékek, és ennek az átvezetékelése, meg a biztosíték tábla cseréje anyagköltséggel együtt szerintetek mennyibe kerülhet?

2023. febr. 26. 10:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nálunk 80nm-en volt 2millió Ft tavaly nyáron.
2023. febr. 26. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:

"Ami azért úgy, hogy vésni nem kell, csak a csövekben cserélni a vezetéket soknak tűnik"

Azért az kérdés, hogy lehet-e cserélni vésés nélkül. Egy kis vagányság mindig benne volt a villanyszerelőkben. Például egy ismerősöm büszkén mondta, hogy külön ügyelt rá, hogy rendesen csőben menjenek a vezetékek. Igen, az első 5 cm a doboztól csőben is volt. :D

"laikus nőként"

Ha szép vagy, fiatal, jó az alakod, művelt, humoros és kedves vagy, akkor szerintem találsz magadnak olcsó műszaki ellenőrt.

2023. febr. 26. 14:49
 13/21 anonim válasza:
100%

Szia, ha nincs komolyabb komplikáció, akkor 500000 és 700000 Ft. között megoldhatò. De ez függ a csövek állapotától, a kiválasztott szerelvènyektől ès az esetleges egyedi igènyektől.

Egy villanyszerelő ev.

2023. febr. 26. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:

"Ez luftballon állítás..."

Az elég szépen jellemez téged, hogy látatlanba már előre leszólod egy szakember munkáját...

2023. febr. 26. 15:22
 15/21 anonim ***** válasza:
30%

Az elég szépen jellemez téged, hogy látatlanba már előre leszólod egy szakember munkáját...

Nem szóltam le senki munkáját, ez hülye duma, pnt a luftballon állítás az azt jelenti, ha már magyarázni kell, hogy nincs megalapozva - viszont 40 év felülvizsgálói múlttal bizton állíthatom, hogy nagyon kevesen szerelnek jól. Csak meg kell nézni a facebookon a szakmai csoportokat, a legegyszerűbb kérdésnél is kb 80-20 % a helytelen és helyes hozzászólások aránya.

2023. febr. 26. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:

Most rendeltem a 38 m2 es lakásomba csak a kapcsolókat, dugaljakat (igaz van benne usb és lan csati is, meg erősen túl van tervezve kb 30 dugalj lesz) 200k

Szerelvénydoboz 10k

Kell majd még cső meg vezeték meg még kismegszakító, az kb még 80-100k

1 M, úgy, hogy van cső a falban erős túlzásnak érzek 2 napi munkára, még anyagárral együtt is.

2023. febr. 26. 18:32
 17/21 anonim ***** válasza:
#15, amilyen minőségű volt az oktatásom, örülök, hogy neki merek állni szerelni, pedig 5-re vizsgáztam
2023. febr. 26. 18:34
 18/21 anonim ***** válasza:
#17, te már sokkal jobb vagy, mint azok, mert tudod, hogy van, aminek utána kell nézni.
2023. febr. 26. 19:57
 19/21 anonim válasza:
Tavaly egy 70 nm-es lakást vezetékeltettünk át úgy, hogy vésni is kellett. 400 ezerből megoldották, igaz vidéken.
2023. febr. 26. 22:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem 45nmre kettő ajánlatot adtak.

Egyik 1,5 másik 2 milliósat de én légkondi, elektromos tűzhely kábelezést is kértem ami előtte nem volt.

2023. febr. 28. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!