Mennyibe kerülhet egy két és fél szobás lakás átvezetékeltetése? Villanyvezetékről van szó.
Kit hogy lehet becsapni. :)
"Maszekban", ha egy szakember szabadidejében megcsinálja (és nincs semmi bonyolultság, mindenhez hozzá lehet férni), akkor 10 E, számlával talán duplája.
Hát az a 10ezres ajánlat tényleg jolly-joker!!
De komolyra fordítva a szót.Nemrég csináltunk egy 55m2 -es panelt, teljes vezeték csere+net+pc, a szerelvény szám nem változott, új elosztó tábla.(prodax és oteo szerelvények gewiss elosztó) ez került 160.000Ft- ba nettó.Kb egy hetet jártunk oda ketten persze nem egész nap mert ott volt a burkoló is.
Ez volt pár napja az én kérdésem. Ennyi pénzünk nincs rá, mint amennyibe kerül.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__154962..
Nem volt szó falba vakolt huzalról.
Ami panelt ismerek, mindnél bent volt a cső a falban.
Ilyen helyen ha nem jön közbe semmi, és nem kell mást csinálni, akkor egy nap alatt megvan.
A 22:17 nek
Nem tudom hogy szakmabeli vagy-e, de ha igen akkor igen nagy májer lehetsz ha 1 panel lakást 1 nap alatt áthuzalozol!!!
Ha nem vagy az elárulom neked, hogy nem minden panel csövezett hanem nagyon sokban csak trapéz alakú horony van abban megy az MM-fal vezeték. ahol pedig van cső ott is csak a leszálló ágak azok a gerincek 50x50-es csatornában vannak a holkerre ragasztva,az alsó dugaljsor vezetéke a diletációban fut betonban.A vizesblokk beemelt annak pedig a teteje és a födém közt vannak a kábelei és kötései.Megnézném hogy 1 nap alatt mire haladnál!!!
Ez nem b@sztatás csak az én véleményem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!