Bejárati ajtó egyedi méretben?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egy új bejárati ajtót, végigjártam az összes biztonsági ajtós céget, de senki nem vállalta. Mindenki úgy hirdeti magát pedig, hogy egyedi méretre is gyártanak ajtót, de végül kiderül, hogy mégsem. Már letettem arról is, hogy biztonsági ajtó legyen, majd kiegészítem még ráccsal. Gondoltam megkérdezem itt is, hátha tud valaki jó ajtós céget, aki valóban gyárt egyedi méretben is.2023. febr. 1. 16:12
12/13 A kérdező kommentje:
Értelmezd a kérdésem. Fából sincs aki legyártsa, a beltéri ajtókkal ugyanígy küzdök, mióta megvettem a házat. Senki nem akar dolgozni.
2023. febr. 3. 14:46
13/13 anonim válasza:
9-es vagyok. Megadhatom a cég nevét, lehet náluk próbálkozni, de Debrecen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!