Mennyi most egy bejárati ajtó reális ára?
Figyelt kérdés
Semmi extrát nem szeretnénk, lépcsőházi műanyag ajtó, visszafogottabb díszítéssel, üvegbetét nélkül.
Mivel nem fehéret szeretnénk, ez elvileg 350e lenne. Reális ez az ára? Nekem nagyon soknak tűnik. Hasonló ajtó 70e a praktikerben. Csak a minőségi különbséget nem tudom.
ma 10:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem olyan 150-200 körül már jó minőségűt lehet kapni. Kérdés mennyiért rakják be? Azzal együtt van a 350eft?
2/2 anonim válasza:
Kérdés a vastagsága, ki vam e töltve hőszigeteléssel, van e benne merevítő, a zárszetkezete. Biztonsági omokból a műanyag mögé lemezt raknak a zár környékére, mert a műanyag kiégethető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!