Megtudom csinálni egyedül nőként vagy túlértékelem magam?
Nem az a lényeg, hogy hány kg vagy, hanem hogy milyen az állóképességed és mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz.
Lehet mondani, hogy nem nagy dolog pár négyzetmétert letérkövezni, de, hogy jó legyen, a szegély ott legyen ahol kell, oda lejtsen ahova kell, ne álljon meg rajta a víz, ne süllyedjen meg, stb stb. kell egy kis tudás hozzá
Meg lehet oldani.
Molnárkocsi és taliga jól tud jönni.
Dolgok nagy része csak a felszereltségen és szaktudáson múlik.
Kerítés betonozásához nem volt kedvünk mert vita van a szomszéddal hol is a határ és hegeszteni nem tudunk.
Vettünk egy fogantyús cölöpverőt, aztán csak rátzukoltuk a drótkerítést.
Egy fontos szempontot hagytatok ki sokan.
Nem feltétlenül a nemed a lényeg, vagy az erőnléted. Van olyasmi, amit férfiként, jó erőnléttel is nehéz/lehetetlen megcsinálni, egyszerűen azért, mert egyedül nem megoldható, mert nem tudsz kétfelé szakadni, nincsen négy kezed. Ilyen lehet pl. a betonozás vagy a kerítés építés.
Nem a nőiességed lesz a probléma.
A szkatudás hiánya,amit youtube videoból nem lehet megtanulni.
Én a forrasztásnál buktamel. Megnéztem a videot úgy csináltam és nem működőtt!
A baromfi udvar az nem kihìvás,de a viacolorozás èlből off.
A csávok nem véletlenül csinálják milliokért.
A szigetelés is okozhat érdekes pillanatokat.
A betonozás az fizikailag nehéz a 40kilos zsák miatt.
Síkot húzni meg végképp,magától nem lesz az.
Mondjuk keritéshez önteni egy beton kockát az nem ügy.de kìhúzni egyedül nem fogod.
1. Munka: ellenségemnek
2. Munka: barátomnak
3. Munka: magamnak
Nagyon fontos, hogy tisztában legyen valaki a folyamatokkal, de önmagában kevés. Gyakorlás után lesz jó az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!