Osztatlan közös tulajdonban kerítés felújítás egyedül?
3-an lakunk egy sorházban, közös kerítés a ház előtt, egy közös kapu.
Mi szeretnénk felújítani, lefesteni, vakolni az omladozó kerítést.
Sajnos a másik két szomszéd nem csak munkával, de anyagilag sem akar bele szállni.
Milyen lenne, ha csak az én házam előtti szakaszt újítanám fel, az én homlokzat részemmel? 🤔 Én vagyok a középső lakó, lehet bután nézne ki, de legalább az én szemem nem bántaná, ha kinézek az ablakon. Ti megcsinalnátok így?
Szerintem nagyon furán nézne ki a csak a közepén kinyalt kerítés.
Vagy végig, vagy sehogy.
Akkor nyilván mi vagyunk a marslakók, mert amikor felújítottuk a házrészünket, akkor az egész utcafronti házfalat rendbe tettük, így nem úgy nézett ki az egész, mint valami prolitelep, ahol az egyik szerencsétlen hivalkodik, mert nyert a lóversenyen.
De ezek mi vagyunk!:)
5-ös vagyok
Szerintem te félreértettél engem és valószínűleg a 6-ost is, de a nevében nem beszélhetek.
Mi egyedül újítottuk fel a közös részt is.
Az osztalan-közös tulajdonok MINDEN FAJTÁJÁT MEG KELLENE JOGILAG SZÜNTETNI ! Csak a gond, a kinlódás , a gyűlöletig is fajuló viszonyok majd mindenhol (sajnos még CSALÁDON BELÜL IS néha) az "eredmény" .
Emberek, családok, közösségek szenvedik egy életen át !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!