Mit csináljak ha holnap újítják fel a fürdőt és nem tudom majd használni?
Itthon tanulok online oktatásban, holnap jönnek a fürdőszobában munkálatokat végezni.
Aggódom kicsit hogy fogok tudni vécére menni mert egész napos lesz a dolog. A pisilést még megoldom de tanácstalan vagyok hogy tudok majd nagydolgot intézni. El lesz zárva a víz. Általában mindig délelőtt kell mennem. Délutántól pedig dolgozom. Szomszédokkal nem vagyok olyan viszonyban mert csak pár hónapja lakom itt hogy átmenjek hozzájuk. Meg kellemetlen is lenne.
21/L
Engedj egy vödörbe vizet és küld le azzal a 💩-t.
Ha meg egy helységben van a fürdőszobával addig küld ki a mestert. Csak mond h kábelt fektetnél és miután végeztél kívánj neki jó munkát.
Ezért érdemes jóban lenni a szomszédokkal. Mi csak 1-2 napja laktunk itt de elkezdtünk barátkozni a szomszédokkal.
Bármi van nyugodtan szólhatunk egymásnak. Akár még 💩ni is át mehetünk.
Erre nem gondoltál akkor mikor megrendelted a munkát?
Bili, vödör, auchan/tesco wc...vagy addig leülteted kávézni a munkásokat amig odabenn vagy.
🤷
Én mindenképp egyik szomszédot kérném meg, hogy engedjék meg.
Mindegy, hogy eddig milyen viszonyban voltatok. Fölöslegesen ne tartsd vissza, mert munkába menet elkaphat véglegesen. Akkor mit teszel?
Amíg a munkások ott vannak, addig illetlenség lenne ott végezni a nagydolgodat. A kisdolog elintézhető 1-2 üres kompótos üvegbe is, de ezt is intézhetnéd a szomszédoknál.
Ffi.
Egy nagy vodorbe vagy kukaba teszel szemeteszsakot es abba intezed a dolgodat, utana bekotozod a zsakot es mehet a nagy kukaba vagy kontenerbe.
Az igazi megoldas az lenne ha berelnel addig egy toi-toi wc-t es lerakatod az udvarra. Ez viszont koltseges es ha panelos vagy akkor nem is tudod megcsinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!