Mit csináljak ha holnap újítják fel a fürdőt és nem tudom majd használni?
Itthon tanulok online oktatásban, holnap jönnek a fürdőszobában munkálatokat végezni.
Aggódom kicsit hogy fogok tudni vécére menni mert egész napos lesz a dolog. A pisilést még megoldom de tanácstalan vagyok hogy tudok majd nagydolgot intézni. El lesz zárva a víz. Általában mindig délelőtt kell mennem. Délutántól pedig dolgozom. Szomszédokkal nem vagyok olyan viszonyban mert csak pár hónapja lakom itt hogy átmenjek hozzájuk. Meg kellemetlen is lenne.
21/L
De milyen már az, hogy becsengetek a szomszédhoz,hogy jónapot Marika vagyok a szomszédból, igaz hogy sosem találkoztunk, de holnaptól pár napig ide jöhetnék qlázni amig felújitás lesz nálunk?
Meg mehet beszelni a munkásokkal hogy amikor szünetet tartanak te használni szeretnéd a wc-t. Nyilván meg fogják érteni. Egyébként ők hol wcznek majd egész nap?
A munkások is emberből vannak, a wc csak addig nem lesz a helyén amíg nagyon muszáj.
Egyébként meg kell tölteni vödörbe vizet, a kulát azzal le kell önteni.
A másik meg ha mész munkahelyre, délutánig visszatartod. Ha nem a cifrafosás van rajtad, nem lehet probléma.
Nem nagyon tudok reggel nagy
wc-zni ez a probléma... Napközben szokott rámjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!