Társasházi gázvezeték-hálózat felújítás esetén kb mennyi ideig nincs gáz?
Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de akiknek volt ilyen, nekik meddig tartott?
A kiírás szerint MAJD az MVM adja meg a szolgáltatás visszaállításának a napját, amiről majd kapunk tájékoztatást. Na most ez értelmezésem szerint több nap.
Nyilván megkérdezem majd a gázosokat, mikor jönnek, csak akkor már cseszhetem. Ugyebár főznék valamennyit előre, de hány napra? Tárolni sem tudok akármennyit. A fogyasztóm kicsi és hely is alig van benne. Ráadásul a pékárut magunknak sütjük, a kicsinek frisset szoktam főzni, a nagyobb gyerekem autista és vacsorára is csak a frisset eszi, a középső speciális diétán van. Nagyon sokat használom a tűzhelyet és szégyen vagy sem, nem engedhetjük meg magunknak, hogy napokig, hetekig ebédet és vacsorát rendeljek 4 emberre. Egy pizza is 2000 Ft felett van, és mi egy pizza egy kamasz fiúnak? A kicsinek csak megoldom bolti bébiétellel, csak ugye ott sem mindegy, hogy 500 Ft-ért veszek egy üveg tejbegrízt/1 szál répát meg egy krumplit vagy megfőzöm. A gluténmentes pékáruról ne is beszéljünk. Ezt a többletköltséget ki fogja nekem kifizetni?
Persze, vehetnék rezsót meg elektromos sütőt. De egyrészt nagy kiadás az is és utána szükségem sem lesz rá. Ráadásul valószínű, hogy a hálózat el sem bírná. A mikró és a kávéfőző együtt már sok. Legutóbb az elektromos grill miatt kellett olvadóbetétet cserélni. A hajszárító+ fürdőszobalámpa az egész házban leverte az áramot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!