Az utólag felmerülő költségeket nekem kell fizetnem?
Mindketten hibáztatok!
Neked, mielőtt letámadod, meg kellett volna hallgatnod, hogy mire kellett a plusz anyag!
Ő meg abban hibázott, hogy nem beszélte meg veled akkor, amikor a probléma felmerült. Akkor módodban lett volna megnézni és elfogadni, vagy elutasítani a helyzetet.
Megjegyzem, nálam még SOHA nem sikerült centire kiszámolni az anyagot, vagy kevés lett és kellett még hozzá, vagy maradt egy kupac sóder/homok, 1-2 zsák cement, ami szépen idővel bedöglött és csak a gond volt vele.
"Kitől kérdezte, hogy vehet-e anyagot?"
Jobb lett volna, ha inkább nem tudja befejezni a munkát?
Egy felújításnál mindig lehet arra számítani, hogy kell még pluszban valami
Ha még csak a kőműves dolgozik (dolgozott) nálad, akkor igencsak az elején tartasz, mégis láthatóan ki vagy idegileg, nyilván a szűkös anyagiak miatt.
Próbálj a kőműveseddel kibékülni, mert embert nem fogsz találni és így soha nem lesz befejezve a házad.
Függetlenül a történtektől, eleve számíts 15-20%-al mindenben többre, minimum!
A probléma megoldva. Te nem fizetsz plusz összeget, ő meg nem fejezi be.
Valószínűleg nem viccből kellett plusz anyagot vennie.
3 eve kifestettem a konyhat meg a furdoszobat, majd most tavasszal tortent egy beazas. Pontosan olyan festeket vettem, mint 3 eve, ugyanakkora kiszerelesben es nem volt eleg. Barmilyen felujitasrol legyen szo, en mindig raszamolok 20-30%-ot a nem vart koltsegekre.
Nyilvan a munkas felhivhatott volna, hogy van egy kis gond, meg kene ezt meg azt venni. De most ezen felkapni a vizet, hogy 10%-al tullepte a keretet? Foleg ugy, hogy ma mar a kliens orul, ha tobb honapos varakozas utan talal egy szakembert.
En felhivnam, hogy "ne haragudjon, szar napom volt, de nem magan kellett volna kitoltenem. Visszajonne befejezni a munkat?"
Nem ugyanaz. Ha kevés a vakolóanyag, akkor nem tudja befejezni az adott munkafázist.
A kopott alkatrészt viszont bármikor ki lehet cserélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!