Ház külső szigetelès munkánál ti beengednètek a munkásokat a házba?
Figyelt kérdés
Oszinten,5 fiatal férfi jon, az also wc van csak(fenti felujitas alatt) . Nokent egyedul leszek itthon a kisfiammal, du. amugy is mar mi is vagyunk negyen, a munkások oten,egy klotyora. Nem szeretnem a pisit torolgetni utanuk, illetve hogy a szonyegen cipoben bemaszkaljanak ,gondolom nem vetik le es en mossak fel utanuk egy nap hatszor a furdobe . En gondoltam berelni nekik toi toit ,nem veszes az ara. Van kezmosos is mar. Megsertodnek ezen? Hogy megy ez masiknak? Egy ismerost kerdeztem, o sem engedte be oket, a csapatnak toitoi volt az udvaron.2022. szept. 22. 07:01
11/11 anonim válasza:
Szerintem a férfiak nem pisilnek annyit, mint a nők. Nálunk volt fürdőszobafelújítás, egy hétig mindennap itt voltak 8-tól fél ötig, délben elszaladtak 20 percre ebédelni. Most hogy belegondolok, egyszer sem használták a vécét. Szerintem ebédidőben oldották meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!