Ház külső szigetelès munkánál ti beengednètek a munkásokat a házba?
Nem kell beengedni a lakásba senkit.
Oldják meg .
Ép.iparban melózom, nem sértődnék meg azon, ha van toi-toi, őszintén szólva nem szeretek másokhoz bemászkálni WC-re és ha nincs toi-toi, előbb végzik el a kisdolgot a kert egyik félreeső részében, minthogy bejárjanak WC-re, sőt még akkor is, ha van, úgyhogy mondd nekik, hogy tessék azt használni kisdologra is, de ez általánosságban a férfinépre jellemző! Tapasztalatom szerint rajtam kívül nem nagyon van olyan ép.ipari dolgozó, akit az zavarna, hogy ha hetekig jár ugyanoda elvégezni a dolgát egy kertben, abból húgyszag van az első esőig biztosan! A gondolat viszont sértő, hogy összehúgyoznánk a WC körül mindent, azért jellemzően úgy ahogy otthon, úgy másnál is beletalálunk a WC-be!
Enni ált. menet közben szoktunk, mint a lovak! Értsd szó szerint vagy némileg átvitt értelemben, nem igényli senki sem azt, hogy a tulajdonos asztalához leülhessen koszos ruhában. Szigetelős brigád ált. egy EPS báláára ül le, mivel az meleg és kényelmes, azon "megteríthet". Kávét igen, azt illik megkérdezni, de tény, hogy sokan nem bízzák a véletlenre vagy visznek termoszban vagy visznek magukkal kávéfőzőt a helyszínre.
Utolso, ne haragudj, lehet altalanositas volt, de ha a ferfiak allva pisilnek, az csopog minden fele. Oda viszem a kislányom kisfiam is meg en is ott ulok es vhogy nem jo erzes,nah. 🥴
En meg mentes sort is adtam a munkasoknak nyáron,nemhogy kavet. Az ablakossal pizzaztunk is. Szoval nincs ezzel gond. Ok a fenyofahoz jartak pisilni 🙈
Igazad van teljes mértékben, nem kell beengedni őket.
Szerintem pozitívum, ha a házigazda gondol egy ilyenre, mint a toi-toi wc.
Melósként is kényelmetlen lehet más wcjét használni.
Én sem szívesen engedném be őket, valamiért amúgysem érintene jól, hogy idegen férfiak jönnek-mennek a házban, amikor egyedül vagyok otthon, a wc-re meg háklis vagyok...
Ha lenne külön wc mondjuk a bejáratnál, meg nekünk is egy másik mondjuk a fürdőben, akkor oké, bevállalom, hogyha elmentek kitakarítom egyszer és kész.
Szerintem ez nekik sem lesz igényük, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!