Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ház külső szigetelès munkánál...

Ház külső szigetelès munkánál ti beengednètek a munkásokat a házba?

Figyelt kérdés
Oszinten,5 fiatal férfi jon, az also wc van csak(fenti felujitas alatt) . Nokent egyedul leszek itthon a kisfiammal, du. amugy is mar mi is vagyunk negyen, a munkások oten,egy klotyora. Nem szeretnem a pisit torolgetni utanuk, illetve hogy a szonyegen cipoben bemaszkaljanak ,gondolom nem vetik le es en mossak fel utanuk egy nap hatszor a furdobe . En gondoltam berelni nekik toi toit ,nem veszes az ara. Van kezmosos is mar. Megsertodnek ezen? Hogy megy ez masiknak? Egy ismerost kerdeztem, o sem engedte be oket, a csapatnak toitoi volt az udvaron.
2022. szept. 22. 07:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell beengedni a lakásba senkit.

Oldják meg .

2022. szept. 22. 07:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy kavet szivesen fozok nekik, de eddig minden felujitos szaki hozott magaval termoszban... Meg akar be is johetnek ebedelni az asztalhoz leulni... De hogy a furdombe cipovel bemaszkaljanak 2 hetig,ettol egy kicsit rosszul vagyok 🥴
2022. szept. 22. 07:04
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem fog megsértődni a kinti vécén, csak legyen és legyen normàlis
2022. szept. 22. 07:16
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Ép.iparban melózom, nem sértődnék meg azon, ha van toi-toi, őszintén szólva nem szeretek másokhoz bemászkálni WC-re és ha nincs toi-toi, előbb végzik el a kisdolgot a kert egyik félreeső részében, minthogy bejárjanak WC-re, sőt még akkor is, ha van, úgyhogy mondd nekik, hogy tessék azt használni kisdologra is, de ez általánosságban a férfinépre jellemző! Tapasztalatom szerint rajtam kívül nem nagyon van olyan ép.ipari dolgozó, akit az zavarna, hogy ha hetekig jár ugyanoda elvégezni a dolgát egy kertben, abból húgyszag van az első esőig biztosan! A gondolat viszont sértő, hogy összehúgyoznánk a WC körül mindent, azért jellemzően úgy ahogy otthon, úgy másnál is beletalálunk a WC-be!

Enni ált. menet közben szoktunk, mint a lovak! Értsd szó szerint vagy némileg átvitt értelemben, nem igényli senki sem azt, hogy a tulajdonos asztalához leülhessen koszos ruhában. Szigetelős brigád ált. egy EPS báláára ül le, mivel az meleg és kényelmes, azon "megteríthet". Kávét igen, azt illik megkérdezni, de tény, hogy sokan nem bízzák a véletlenre vagy visznek termoszban vagy visznek magukkal kávéfőzőt a helyszínre.

2022. szept. 22. 07:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Utolso, ne haragudj, lehet altalanositas volt, de ha a ferfiak allva pisilnek, az csopog minden fele. Oda viszem a kislányom kisfiam is meg en is ott ulok es vhogy nem jo erzes,nah. 🥴

En meg mentes sort is adtam a munkasoknak nyáron,nemhogy kavet. Az ablakossal pizzaztunk is. Szoval nincs ezzel gond. Ok a fenyofahoz jartak pisilni 🙈

2022. szept. 22. 08:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van teljes mértékben, nem kell beengedni őket.

Szerintem pozitívum, ha a házigazda gondol egy ilyenre, mint a toi-toi wc.

Melósként is kényelmetlen lehet más wcjét használni.

2022. szept. 22. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány napig tart a művelet? Szerintem egy toi-toi a megoldás.
2022. szept. 22. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szívesen engedném be őket, valamiért amúgysem érintene jól, hogy idegen férfiak jönnek-mennek a házban, amikor egyedül vagyok otthon, a wc-re meg háklis vagyok...

Ha lenne külön wc mondjuk a bejáratnál, meg nekünk is egy másik mondjuk a fürdőben, akkor oké, bevállalom, hogyha elmentek kitakarítom egyszer és kész.

Szerintem ez nekik sem lesz igényük, ne aggódj.

2022. szept. 22. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem engedtem be őket, de egy mobilWC-t hozattam az udvarba, hogy munkaidő alatt tudjanak wc-zni.
2022. szept. 22. 15:29
 10/11 A kérdező kommentje:
7-es. 2 het.
2022. szept. 22. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!