Csak szerintem volt túlzás ennyit elkérni ezért a
melóért?
Figyelt kérdés
A cseréptetőnkön pár cserép eltörött, meg lecsúszott, ezért beázott az egyik szoba. Ez akartam kijavíttatni. Én nem merek felmenni a tetőre, így szakit hívtam.
1 órát voltak itt ketten, az egyik csak a létrát rakta arébb. Cserepet nem kellett hozniuk, van.
És elkértek 80ezer Ft-ot! Kérdezem tőle, hogy akkor ez így számla nélkül? Válasz: jaja, ha kell, akkor plusz 27%.
Másik szaki csak ígérgette, hogy jön, a harmadik pedig nem is válaszolt. Így esett rájuk a választás.
Mi lett volna, ha dolgozik is? Mondjuk tetőt cserél? 80 milla? 120? Atya isten...
Lassan az a gazdag akinek van háza és nem kell szakembert hívnia sose kb.
2022. júl. 11. 19:04
22/33 anonim válasza:
Látta hogy gazdag vagy és jól lehúzott. Nem is izgat az a 80 ezer szerintem.
2022. júl. 11. 21:33
23/33 A kérdező kommentje:
Tetőt 35-40e/nm-ért cserélnek... Úgy, hogy megvan a gerenda, csak lécezni kell, meg felrakni a cserepet.
2022. júl. 12. 06:00
24/33 anonim válasza:
kereslet kínálat, mivel nincs kínálat és van kereslet ezért magasak a szakember árak. Ha fosol felmászni akkor ez van.
2022. júl. 12. 08:21
25/33 anonim válasza:
De ha előre megegyezel vele akkor annyi az ár.
Utólag felesleges reklamálni, ha meg ő utólag mond ekkora összeget akkor neked kellett volna 20-at adni és kész.
Ő se pofázhatott volna hogy kevés.
2022. júl. 13. 12:41
26/33 anonim válasza:
Én 200 000 ft munka alatt ki sem szállok.
2022. júl. 13. 12:51
27/33 NTBS válasza:
Igen túlzás, de a pártok lehet te magad is megtudtam volna csinálni. Anno én is így voltam, aztán el kezdtem ezeket magam megcsinálni.
2022. júl. 19. 16:30
28/33 anonim válasza:
Ács vagyok, naponta hívnak hogy cseréljek ki egy cserepet, nem vállalom, azzal csak a pénz-idő megy, nem lehet termelni. Egy cserép cserével kiszállással, elmenéssel elmegy egy fél napom és kapok érte 80 ezret, egy komplett tetőcsere megvan 3-4 nap alatt és kapok érte 5 milliót, persze anyag és 3 ember munkadija lejön belőle de számold ki mennyire nem éri meg. Szóval mentsd el az öreg számát és küldj neki egy üveg bort hogy elvállalta
2022. júl. 19. 17:00
29/33 anonim válasza:
Én nem vagyok ács, közöm nincs az építőiparhoz, de hasonló szabad időbeosztással egyéni vállakozóként dolgozom. Én is soknak tartom az árat, de olyan szempontból azért szeretném megvédeni a szakikat, hogy sokan nem realizálják, hogy egy másfél órás munka az neki közel nem másfél óra. Először is ott van a kiszállás, és főleg az, hogy nem tudnak percre beosztani egy 8 órás munkanapot. Két darab nettó másfél órás megbízással nekem simán elmegy egy 8 órás munkanapom. Másfél óra a munka, oda-vissza út pakolással ,mindennel együtt mégegyszer ennyi. És ha megcsinálok tokkal vonóval Reggel 8-tól 11-ig egy munkát, majd lesz egy másik délután 1-től, akkor ezzel elmegy a nap. Ez nem az IT, ahol az irodában/home officeban ülsz és ha van fél óra holtidő akkor tudsz egy kicsit haladni egy másik projekttel. Itt nem lehet azt megcsinálni, hogy két kis munka között kimész egy építkezésre 20 percre tetőlécet felrakni.
2022. júl. 19. 17:24
30/33 anonim válasza:
Tök feleslegesen írsz baromságokat, mivel írta, hogy a szomszéd településről jött, 5 km ről.
Ha csak nem biciklivel jött, akkor lószar nem ment el neki...
De avassuk szentté az embert, hogy egy óra melóval ami ki se vett belőle keresett 80 ezret és elvállalta. Egyem a szívét neki.
Jó igaz bocs, lehetett vagy 15 perc az út neki, ha dugó is volt, ha nem akkor 5-8 perc.
Év embere a faszi, remélem valami vintage bort küld neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!