Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Csak szerintem volt túlzás...

Csak szerintem volt túlzás ennyit elkérni ezért a melóért?

Figyelt kérdés

A cseréptetőnkön pár cserép eltörött, meg lecsúszott, ezért beázott az egyik szoba. Ez akartam kijavíttatni. Én nem merek felmenni a tetőre, így szakit hívtam.

1 órát voltak itt ketten, az egyik csak a létrát rakta arébb. Cserepet nem kellett hozniuk, van.

És elkértek 80ezer Ft-ot! Kérdezem tőle, hogy akkor ez így számla nélkül? Válasz: jaja, ha kell, akkor plusz 27%.

Másik szaki csak ígérgette, hogy jön, a harmadik pedig nem is válaszolt. Így esett rájuk a választás.

2022. júl. 11. 11:58
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez nagyon sok érte
Ez reális
Még olcsón is dolgozott
33 szavazat
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
99%
Sajnos tényleg pofátlanul sok, de alig van szakember, és ezzel ők is tisztában vannak. A fájóbb, h sokan nem csak méreg drágán dolgoznak, hanem a kókler, trehany munkát adnak ki a kezük közül. Ha a tied rendesen dolgozott, akkor legalább az csak fel rossz.
2022. júl. 11. 12:03
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Hát igen..jogos a felháborodásod,de ez van. Reálisan egy 10-es lenne a kiszállás(10-15km-belül),meg ott voltak egy órát, 1mester + 1segéd az meg mondjuk 15Eft legyen munkadíjjnak. Úgyhogy a nettó 25-30-nál nem lett volna szabad drágábbnak lenni,..csak hát ahogy az első írta, nincsen elég szaki,csak hiénák meg kóklerek. Az olcsó és jó szaki olyan mint a fehér holló.
2022. júl. 11. 12:21
 3/33 anonim ***** válasza:
18%
Csak azt nem értem, pár cserép kicseréléséhez minek kellett szakember. Akárki megcsinálja.
2022. júl. 11. 12:27
 4/33 anonim ***** válasza:
95%

Dupla árat fizetted, de még a fele is drága lett volna.

Legközelebb a boltban érdeklődj, vagy a kocsmában szerezz egy nem tériszonyos palit, adsz neki egy 10-est és mindketten boldogok lesztek.

Nálunk ez így működik.

2022. júl. 11. 12:29
 5/33 anonim ***** válasza:
26%
Lehet hogy drága de én sem vállalom olcsóbban, így éri meg. Neked egy óra, nekik 3 óra, fel is kell vonulni, le is kell vonulni. Adókat, könyvelőt, autó amortizációt kell fizetni. Szaktudást is meg kell fizetni. Meg persze a profitot is, ingyen senki sem dolgozik.
2022. júl. 11. 12:37
 6/33 anonim ***** válasza:
98%
Aki ígérgette az mennyi árat mondott?
2022. júl. 11. 12:37
 7/33 anonim ***** válasza:
32%
Add meg a számát, másfél fél éve keresek tetőfedőt hogy kicseréljen egy darab cserepet, senki sem vállalja.
2022. júl. 11. 12:38
 8/33 A kérdező kommentje:

#5:

Adó, könyvelő nincs, hiszen számla nélkül dolgozott. A szomszéd településről jött (5km), így neki max 2 óra ment el ezzel.

Én is ki tudnám cserélni, túl nagy szaktudás nem kell hozzá, csak nem szeretnék leesni a tetőről.

#6: ő 60-at mondott.

#7: Ne viccelj, aranyáron dolgozó ember számát nem adom tovább.

2022. júl. 11. 13:08
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

Legyél pofátlan te is,jelentsed fel őket.

A munkát nem ingyen kérted,de ez túlzás .

2022. júl. 11. 13:09
 10/33 anonim ***** válasza:
97%

8: Akkor reális volt.

Ha 20-at mondott volna, akkor 30 lenne a reális annál, aki azonnal jött.

Azt lehetett volna csinálni csak, ha sokkal kevesebbért kellett volna várni valakire, megmondod, hogy mennyivel ér neked többet, hogy azonnal jön. De hát így arányos volt sajnos. Vagy keresgélsz tovább.

9: Kinél?

2022. júl. 11. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!