Csak szerintem volt túlzás ennyit elkérni ezért a melóért?
A cseréptetőnkön pár cserép eltörött, meg lecsúszott, ezért beázott az egyik szoba. Ez akartam kijavíttatni. Én nem merek felmenni a tetőre, így szakit hívtam.
1 órát voltak itt ketten, az egyik csak a létrát rakta arébb. Cserepet nem kellett hozniuk, van.
És elkértek 80ezer Ft-ot! Kérdezem tőle, hogy akkor ez így számla nélkül? Válasz: jaja, ha kell, akkor plusz 27%.
Másik szaki csak ígérgette, hogy jön, a harmadik pedig nem is válaszolt. Így esett rájuk a választás.
Dupla árat fizetted, de még a fele is drága lett volna.
Legközelebb a boltban érdeklődj, vagy a kocsmában szerezz egy nem tériszonyos palit, adsz neki egy 10-est és mindketten boldogok lesztek.
Nálunk ez így működik.
#5:
Adó, könyvelő nincs, hiszen számla nélkül dolgozott. A szomszéd településről jött (5km), így neki max 2 óra ment el ezzel.
Én is ki tudnám cserélni, túl nagy szaktudás nem kell hozzá, csak nem szeretnék leesni a tetőről.
#6: ő 60-at mondott.
#7: Ne viccelj, aranyáron dolgozó ember számát nem adom tovább.
Legyél pofátlan te is,jelentsed fel őket.
A munkát nem ingyen kérted,de ez túlzás .
8: Akkor reális volt.
Ha 20-at mondott volna, akkor 30 lenne a reális annál, aki azonnal jött.
Azt lehetett volna csinálni csak, ha sokkal kevesebbért kellett volna várni valakire, megmondod, hogy mennyivel ér neked többet, hogy azonnal jön. De hát így arányos volt sajnos. Vagy keresgélsz tovább.
9: Kinél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!