Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Csak szerintem volt túlzás...

Csak szerintem volt túlzás ennyit elkérni ezért a melóért?

Figyelt kérdés

A cseréptetőnkön pár cserép eltörött, meg lecsúszott, ezért beázott az egyik szoba. Ez akartam kijavíttatni. Én nem merek felmenni a tetőre, így szakit hívtam.

1 órát voltak itt ketten, az egyik csak a létrát rakta arébb. Cserepet nem kellett hozniuk, van.

És elkértek 80ezer Ft-ot! Kérdezem tőle, hogy akkor ez így számla nélkül? Válasz: jaja, ha kell, akkor plusz 27%.

Másik szaki csak ígérgette, hogy jön, a harmadik pedig nem is válaszolt. Így esett rájuk a választás.

2022. júl. 11. 11:58
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#10: épp ezaz, hogy még nem is azonnal jött, hanem 4 nappal a hívásom után.
2022. júl. 11. 13:28
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
kb úgy számoltak ki hogy ezzel eltöltött idő alatt ennyit keresnek meg ha nem hozzád jönnek . szomszéd vagy helyi ezermester max 20eft megcsinálta volna neked
2022. júl. 11. 13:33
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Jól átvertek!
2022. júl. 11. 13:54
 14/33 anonim ***** válasza:
94%
80 az nagyon sok ennyi munkáért barátom.
2022. júl. 11. 13:58
 15/33 anonim ***** válasza:
16%
nah jön a sok alkalmazott okoskodni, fogalmatok sincs egy vállalkozás fenntartásáról
2022. júl. 11. 14:09
 16/33 A kérdező kommentje:
#15: Érdekes, mert a duguláselhárító is 1 órát volt itt, ő 20e-t kért, és azt teljesen reálisnak gondolom. Ja, és ő még számlát is adott.
2022. júl. 11. 14:28
 17/33 mindentudó99 ***** válasza:
95%
Aki azt írja hogy reális az hol él? Értem hogy nincs szakember meg ha van is sokára jön de akkor is. Egy órára 80 ezer az vicc. Pár cserepet pótolni. Először is előre mondjanak árat aztán ha tetszik megcsináltatod. Ha szakemberek jönnek ki akkor is max a fele elég egy órára. De vannak ilyen ezermesterek ők meg olcsóbbak. Nálunk pl csinálnak ilyeneket fix órabérben az összes kúpcserepet lecsavarozták a szüleimnél két éve de szerinem még 30 ba se került.
2022. júl. 11. 15:20
 18/33 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Egyébként meg bepróbálkoznak ha kifizeted ok ha alkudsz jó eséllyel olcsóbban is megcsinálja. Szomszédnak 60 ért akart lebontani egy ember egy darab kéményt. Azt mondta neki a szomszèd hogy akkor te itt nem bontasz kéményt. Aztán megcsinálta 40 ért es még lehet az is sok volt de azért ott tetőt kell megcsinàlni a kémény helyén a 40 reális is lehet
2022. júl. 11. 15:24
 19/33 anonim ***** válasza:
38%

Tudom hogy közhely, de minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Mivel te 80 ezerért is az ő munkájukat választotad, és nyilván sokan mások is így tesznek, ezért ez a munka a mai piaci környezetben sajnos (?) valóban 80 ezer forintot ér.

Lehet hogy ha tudsz még 1 hónapot várni, akkor feleennyiért is megcsinálta volna valaki. De ez minden másnál így van, nem csak magát a munkát, hanem a "sürgősségi felárat" is meg kell fizetni. Ha feladsz egy nemzetközi csomagot, ott is többszörös áron van az hogy sürgősen odaérjen, mindneféle extra szolgáltatás nélkül is. Ha elmész az országos fordítóirodához, többszörös áron kapod meg ugyanazt a hiteles fordítást ha holnaputánra kell, mintha ráér egy hónapig.

2022. júl. 11. 16:47
 20/33 anonim ***** válasza:
30%
most hogy megszűnt a kata, nem 80at fognak kérni hanem 100-at, aki ismeri a tao-t vagy a kivát az tudja.
2022. júl. 11. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!