Csak szerintem volt túlzás ennyit elkérni ezért a melóért?
A cseréptetőnkön pár cserép eltörött, meg lecsúszott, ezért beázott az egyik szoba. Ez akartam kijavíttatni. Én nem merek felmenni a tetőre, így szakit hívtam.
1 órát voltak itt ketten, az egyik csak a létrát rakta arébb. Cserepet nem kellett hozniuk, van.
És elkértek 80ezer Ft-ot! Kérdezem tőle, hogy akkor ez így számla nélkül? Válasz: jaja, ha kell, akkor plusz 27%.
Másik szaki csak ígérgette, hogy jön, a harmadik pedig nem is válaszolt. Így esett rájuk a választás.
Tudom hogy közhely, de minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Mivel te 80 ezerért is az ő munkájukat választotad, és nyilván sokan mások is így tesznek, ezért ez a munka a mai piaci környezetben sajnos (?) valóban 80 ezer forintot ér.
Lehet hogy ha tudsz még 1 hónapot várni, akkor feleennyiért is megcsinálta volna valaki. De ez minden másnál így van, nem csak magát a munkát, hanem a "sürgősségi felárat" is meg kell fizetni. Ha feladsz egy nemzetközi csomagot, ott is többszörös áron van az hogy sürgősen odaérjen, mindneféle extra szolgáltatás nélkül is. Ha elmész az országos fordítóirodához, többszörös áron kapod meg ugyanazt a hiteles fordítást ha holnaputánra kell, mintha ráér egy hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!