Romos vályogház teljes felújítása körülbelül mennyibe kerülne?
Ket vályogház fekszik egy kb 900 nm-es telken.
Az egyik regi nyilaszarokkal, rossz állapotú tetővel, min 100 eves, 20-30nm nagyságú.
Fürdőszoba, konyha nélkül.
A másik beomlott teto,ajtok, ablakok sincsenek benne, csak mellekepuletnek használva kb 15 nm.
Viz bevezetése szükséges.Az áram tudtommal benn van a telken, de a falakba nincs bevezetve.Gaz nincs es talán nem is lenne szükséges, mert a ház annyira kicsi, hogy árammal is be lehetne fűteni ha nagyon szükséges(ill csak nyaraló lenne)...
A talaj jo minusegu, egyenletes.
Az érdekelne, hogy a teto, falak árammal, víz bevezetése, szennyvíz elvezetése stb körülbelül mennyibe kerülne?
Tobb szakembert is megkérdeztem, meg nem kaptam választ, csak érdekelne, az itt böngészők véleménye.:)
Szerintem a legolcsóbb veezió a bontas, es új építés.
A gányolás sem kerülne kevesebbe, es a végén még jó sem lenne.
Koszonom a válaszokat.
Az afa, az mire ertendo?A haz epitesenel, vagy felujitasnal?
Bocsánat nem vagyok képben ezekkel.
Egyikre se költenék egy fillért sem. Soha nem fogod viszont látni a ráköltött pénzt (ami azért elvárható lenne egy ingatlan esetén)
10 millióból vennék egy 4 évszakos mobilházat. A helyét le kell betonozni, víz+villany bekötés. Klímával ki lehet fűteni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!