Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Elektromos 5 literes nyitott...

Elektromos 5 literes nyitott rendszerű vízmelegítő mennyire alkalmas mosogatáshoz?

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy az átfolyós melegítő az olvasottak alapján nem jó ötlet, illetve 10 A-es bizti van, el sem bírná. Most kis 5 literest néztem. (1500 W, helyhiány miatt.) Nem lakóház, csak mosogatni, kezetmosni kell, és azt is csak nagyon ritkán, nyáron 2-3 hetente, télen abszolút nincs használva.

Hajdú Aquastic 5 néztem. De nem tudom, hogy ezzel el lehet mosni 10-12 terítéket? Az asszony 80 literes bojlert akar felrakatni, de ezt előtte nap be kéne kapcsolni, ami nem megoldható.

2022. jún. 1. 21:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Minek mosogatógép?

Vedd le az aranygyűrűdet. Mást el sem tudsz képzelni.

2022. jún. 2. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

11: te otthon dézsában mosol...??? Vagy teknőben? Ugyanannyira "aranygyűrűs" cucc az is, mint a mosógép.

Atyaúristen! Miért lenne luxus egy mosogatógép 2022-ben...??

Töredék vizet használ, mint egy kézi mosogatás. A villanyszámla is kevesebb, mert a kevesebb vizet kell felmelegítenie...

Tényleg

2022. jún. 2. 11:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem fér el a mosogatógép. Csak nyaraló. A 80 literes is úgy férne be, hogy a szekrény helyére. Azért néztem ilyen kicsiket, mert ez beférne a mosogató alá. És nem, nem talált, mert ha többen vagyunk, mindig anyósom mosogat. Neki tökéletes a lábasba melegített vagy a fürdőszobából vedrezett víz, de szegény mindig este kinlódik mikor már mindenki fekszik. Ha csak mi megyünk, akkor meg nem is nagyon van mosatlan, mert nem csinálunk kaját.
2022. jún. 2. 11:29
 14/15 anonim ***** válasza:

#9: Mi átlagban napi 120l 45 fokos vizet használunk el (csak az otthon töltött napokat számolom).

Ebben benne van 2 pazarlós zuhany, 1 gyerekfürdetés, és a pazarlós folyóvizes mosogatás.

Ha egy felfűtésre van 20 liter 45 fokos vized, az mosogatáshoz mindenre elég. Csak akkor vagy bajban, ha kádat akarsz tölteni forróvízzel. De ha mosogatásnál kicsit odafigyelsz az 5l melegítővel is egész nap mosogathatsz megállás nélkül.

2022. jún. 2. 11:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor jó lesz az 5, max 10 literes.
2022. jún. 2. 22:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!