Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen érintésvédelmi műszert...

Milyen érintésvédelmi műszert vegyek?

Figyelt kérdés
Újrakábeleztem a lakásomat (aluminiumról rézre), minden jónak tűnik. Viszont szeretném lemérni, hogy minden rendben van-e. Ehhez szeretnék venni egy érintésvédelmi műszert, mert kölcsönözőt nem találtam. Tudom, hogy több százezer forint. Milyet vegyek?
2022. máj. 10. 11:54
 1/5 klimaesvillany pont hu ***** válasza:
Tudod, hogy kell használni?
2022. máj. 10. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy fél milla környékétől van. Mindegy mit veszel, tudja mérni amit szeretnél.

De a műszer nem mondja meg, hogy jó, csak mér.

Azonkívül nem sokra mész vele, mert a szabványoknak megfelelőségét is nézik. A mért értékek jóságáról megint nem tudsz semmit gondolom. Ennél olcsóbb ha szakemberrel megméreted, felülvizsgáltatod, és tört részéből kijössz.

2022. máj. 10. 15:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de tényleg a kiirt kérdésre szeretnék választ kapni.

Például az Amprobe Proinstall 100 készüléket 311 ezer forintért láttam a neten, keresővel. Viszont ebben a leirás szerint nincs "Gyors hurokmérés nagy tesztárammal", ami a FI relén keresztüli méréshez kéne. Ezért szeretnék olyantól tanácsot kérni, akinek van ilyen készüléke és tud benne segíteni.

2022. máj. 10. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
2022. máj. 10. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Fluke. Megéri költeni rá, 20 évig kiszolgál akár mindennapos használat mellett is. Netalán még kalibrálni is lehet.
2022. máj. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!