Hogyan ismerhető fel színek nélkül a védővezető?
Figyelt kérdés
Elsősorban szakemberek válaszát várom. ÁVK és színek nélkül ismertek valami módszert a védővezető beazonosítására pl: egy dugalj alatt?2022. ápr. 9. 02:41
1/15 anonim válasza:
Ki kell mérni. A szétválasztás helyén meg kell bontani a kötést, hogy független legyen a nullától, és akkor kimérhető.
2/15 anonim válasza:
Volt már itt ezer ilyen kérdés. Én egy-kettőre azt írtam válaszként, hogy csak akkor lehet azonosítani a világegyetem egyik pontján, ha a világegyetem egy másik pontján tudjuk, hogy melyik az. Mint ahogy például #1 javasolja, a szétválasztás helyén rá lehet mutatni, hogy na, ez az (ki is venni a kapocs alól), és ennek a másik végét ki lehet keresni az aljzatban. Egyszerűbb megoldás nincs, de bonyolultabb van.
3/15 A kérdező kommentje:
Pontosítom a kérdést: Van e mód arra hogy csak az aljzatnál ezt kimérjük? Bontás nélkül. Én úgy látom nincs, de attól még lehet.
2022. ápr. 9. 08:55
5/15 anonim válasza:
Ilyenkor megy el az ember kedve. :D Mert a villanyhoz bizony kell egy kis gógyi. Nem annyi, mint a fizikai Nobel-díjhoz, de több, mint a falu bolondjának. Leírom, hogy mi kell az azonosításhoz, egyszerű állításokat, amiből semmit nem ért, mert majd ő pontosít.:D
6/15 anonim válasza:
Tapintásra. Amelyik ráz, az nem az. A másik kettőből meg valamelyik. Amúgy meg mérd ki. (Bár sokszor közösítve van a nullával.)
7/15 anonim válasza:
Bontás nélkül is ki tudod adott esetben. Ha egy másiknál tudod biztosra, akkor sima ohmmérővel kimérheted. Amelyiknél nulla az ellenállás, az ugyanaz a vezeték.
8/15 anonim válasza:
6# mindig közösítve van a nullával.
7# nem jön be, nem biztos.
9/15 anonim válasza:
"mindig közösítve van a nullával"
Egyébként nem.
10/15 anonim válasza:
Akkor inkább ne írj ide, mert mindig nullázás van! És PEN ről van szétválasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!