Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szerintetek nekem (köteles...

Eger macska kérdése:

Szerintetek nekem (köteles segitenem)?

Figyelt kérdés

Az itthoni házfelújításokban? Még a szüleimmel élek mert mindig csinálunk valami újat pl. Tetőújítás stb.

17/f

2022. ápr. 19. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
És elhangzott az, hogy "kell"?
2022. ápr. 19. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem illik. Egyrészt mert ott laksz, másrészt mert egyszer majd te öröklöd azt a házat.
2022. ápr. 19. 11:51
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Tudod 7-es, az ilyesmi nem kedv kérdése, hanem a szükségé!

A szülők sem jókedvükben csinálják hobbiból, hanem mert muszáj.

Nyilván, ha futná rá a pénzükből, akkor nem maguk csinálnák amit lehet, hanem fizetnének valakinek érte.

És igen, vannak emlékeim erről, nem is túl távoliak, de sem akkor, sem most nem érzem visszamenőlegesen sem "megnyomorítva" magam.

Sőt, őszintén szólva én örültem a legjobban, hogy a szüleimet erre nem kellett külön noszogatni, mert elsősorban nekem nem volt mindegy, hogy milyen a lakókörnyezetem, ahova a csajok meg a barátaim jönnek.

Soha nem kellett engem erre valami külön, tiniknek készült nyelvezeten rávenni, egyértelmű volt, hogy kiveszem részem, ráadásul edzésnek sem volt az utolsó.

2022. ápr. 19. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

Tudom 13-mas! Tudom!

Tudom, hogy Te ilyen vagy, most már tudom! :)

2022. ápr. 19. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Nos, ennek őszintén örülök, mert nagyon magabiztosnak tűnt a "szakértő" diagnosztizálásod, hogy

"Ebben, különösen a 2. kommentelő szavaiban düh van, és nem a kérdezőre, hanem önmagára dühös, a tizenéves énjére, a tizenéves énjének a hozzáállására."

(2-es és 13-as voltam)

2022. ápr. 19. 12:37
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Kedves #7 ! Statisztikai felmérést ugyan nem végeztem, hogy egy 17 évesnek mi mond valamit és mi nem, de azt tudom, hogy én rengeteget részt vettem annak idején szüleimnél a házimunkában is és voltak olyan nyarak, mikor lemázoltam az összes külső nyílászárót önként, szülői kérés nélkül. A nálam 2,5 évvel fiatalabb öcsém legfeljebb annyit volt hajlandó csinálni, hogy hozott 1 kg kenyeret, ha anyánk kérte, de önként semmit.
2022. ápr. 19. 17:11
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
Uh,asszem gyorsan fogadok orokbe nehany kamaszkoru fiut. Nalunk is felujitas van 😂 Bar nekem lenne otletem,mivel lehetne oket ravenni a munkara 😂
2022. ápr. 21. 05:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!