Vizes szakember van itt? Mit csinaljunk,ha vizes a fal,folyik valahol a vizvezetek es senki nem vallalja el?
Ketszintes csaladi haz felso fürdője ez. Nincs szereloakna vagy betekinto,illetve van egy beton lyuk ahol mennek a csovek ,de az kozvetlen a teto alatt megy,nehez elmagyarazni. Ebben nem all a viz,csak ha lehuzzuk (wc,mosdo es kad folyik bele).
Ez jo kerdes,nem fagyott el,nemreg vettuk a hazat,ismerkedunk,de ez ott megy,teto,cserep es folia mogott. A bejovo az mashol megy,szerintrm az falban,szigeteles mogott.
Nah felszedtuk,nem volt csotores,hanem egy nem bekotott vezetekbe,uresen allo csobe lett vezetve a bojlerviz 🤦
Amugy a cserepet lekell szedni ,folia felhajt,felvag,tetolec elfureszel,amit vissza kell szogelni,foliat meg kapcsozni,amihez erteni kell,hogy a cserepet milyem sorrendbe rakd vissza.
Örülök, hogy végül megoldottátok.
Csak egy gondolat: 20 éve kamaszként ámulva néztem az amerikai műsorokat, amiben az emberek házilag, autodidakta módon igyekeztek szakmákat megtanulni, hogy a saját házukat felújítsák, és ebből filmet csináltak. Már nem emlékszem a műsor címére, de nagyon érdekesnek, egyben érthetetlennek találtam, és mindig feltettem a kérdést: "miért nem hív ki egy kőművest/ácsot/villanyszerelőt/burkolót/stb? Miért küszködik egymaga?"
Valószínűleg az USA-ban már akkor probléma volt az, ami mostanában nálunk.
És mi is eljutunk oda, hogy magunknak kell megcsinálni, mert egyszerűen nincs aki megcsinálja helyettünk, még dupla bérért sem.
Végülis már minden IS fent van a youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!