Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vizes szakember van itt? Mit...

Vizes szakember van itt? Mit csinaljunk,ha vizes a fal,folyik valahol a vizvezetek es senki nem vallalja el?

Figyelt kérdés
csurtokon volt egy leazasunk a vizes hibajabol (felujitasra valo,rossz wc be engedte bele a 120 L bojler vizet 🤦). Azota kiszárad napközben,de minden reggelre ujra vizes a fal.nem.ertjuk.,honnan jon ujra es ujra. Vizora nem porog,talan nem bejovo csotores. Egy ceg sem vallal 4-6 heten belul. Nincs egy hatosag ,vagy barki aki s.o.s. kijon? Hova lehet segitsegert jelentkezni? Addig nezzuk hogy azik a fal ,a szigetelés,gerendak? Nagyon el vagyok keseredve. :(
2022. ápr. 10. 12:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ketszintes csaladi haz felso fürdője ez. Nincs szereloakna vagy betekinto,illetve van egy beton lyuk ahol mennek a csovek ,de az kozvetlen a teto alatt megy,nehez elmagyarazni. Ebben nem all a viz,csak ha lehuzzuk (wc,mosdo es kad folyik bele).

Ez jo kerdes,nem fagyott el,nemreg vettuk a hazat,ismerkedunk,de ez ott megy,teto,cserep es folia mogott. A bejovo az mashol megy,szerintrm az falban,szigeteles mogott.

2022. ápr. 10. 17:31
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem csoda hogy csőtörésed van, mikor a tetőfólia alatt megy a cső. 15 éve vagyok csőszerelő találkoztam már ilyennel elég sok helyen, ott is állandóan szétfagyott a cső. Tetőt én sem tudom megbontani mert nem értek hozzá.
2022. ápr. 10. 20:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Nah felszedtuk,nem volt csotores,hanem egy nem bekotott vezetekbe,uresen allo csobe lett vezetve a bojlerviz 🤦

Amugy a cserepet lekell szedni ,folia felhajt,felvag,tetolec elfureszel,amit vissza kell szogelni,foliat meg kapcsozni,amihez erteni kell,hogy a cserepet milyem sorrendbe rakd vissza.

2022. ápr. 11. 07:00
 14/14 anonim ***** válasza:
50%

Örülök, hogy végül megoldottátok.

Csak egy gondolat: 20 éve kamaszként ámulva néztem az amerikai műsorokat, amiben az emberek házilag, autodidakta módon igyekeztek szakmákat megtanulni, hogy a saját házukat felújítsák, és ebből filmet csináltak. Már nem emlékszem a műsor címére, de nagyon érdekesnek, egyben érthetetlennek találtam, és mindig feltettem a kérdést: "miért nem hív ki egy kőművest/ácsot/villanyszerelőt/burkolót/stb? Miért küszködik egymaga?"

Valószínűleg az USA-ban már akkor probléma volt az, ami mostanában nálunk.

És mi is eljutunk oda, hogy magunknak kell megcsinálni, mert egyszerűen nincs aki megcsinálja helyettünk, még dupla bérért sem.

Végülis már minden IS fent van a youtube-on.

2022. ápr. 11. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.